Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nowej gry

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Słuchajcie, chciałbym sobie pod koniec czerwca sprawić gierkę na PS3.

No i teraz tak. Brakuje mi czegoś typu Diablo III. Myślałem nad Bound By Flame, ale wolałbym jakieś fantazyjne walki, wiele czarów itp, ale granie 1 postacią, a nie jak w LoL'u, gdzie do wyboru jest ponad 100.

Jednak może być też FPS, ale musi być naprawdę dobry.

Nie mam kompletnego pojęcia, co moznaby kupić. Mam ACIV, NFS R, GTA V i BF4.

Za rady lajki. :)

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Jeśli myślałeś nad Bound by Flame, to dobrze, że tylko myślałeś. Jak sporo gier dobrze się zapowiadających, okazała się... średniakiem i to kiepskim.

Mogę Ci polecić Dragons Dogma Dark Arisen. Opisywałem ją w innym temacie, a że jestem dość leniwy, to skopiuję to.

"To jest gra typu RPG w klimatach fantasy, system walki jest bardziej jak z gier typu Slasher. Bardzo przyjemna gra, ale jednocześnie wymagająca jeśli chodzi o hard mode, w sumie jest 9 klas, 3 podstawowe, 3 zaawansowane i 3 hybrydowe, każdy może używać innego ekwipunku, każda klasa ma inaczej dodawane statystyki podczas zdobycia poziomu, inny styl gry, inne umiejętności.

Duży świat, który aż się prosi o przeszukanie go całego wzdłuż i wszerz.  Fabuła tutaj nie jest najwyższych lotów, jednak jest ona nawet fajna. 

Ja jak dobrze pamiętam, mam przegrane jakieś 150 godzin, a nadal jest co robić ;]

Jako takie multi tam jest, jednak polega to na tym, że podczas gry nie jesteś sam. Masz ze sobą swojego własnego Pawn'a (tzw. "pionek"), którego tworzysz na początku gry. Wybierasz mu klasę (nie mogą mieć hybrydowych) wygląd (wzrost, waga, mięśnie, postura itp. mają wpływ na grę np. postać szybciej lub wolniej się męczy itp.) oraz zachowanie np. czy ma chronić Ciebie za wszelką cenę, czy ma brać przeciwników na siebie, czy ma trzymać się z tyłu i atakować z dystansu itp."

Grasz tam oczywiście jedną postacią, te 9 klas, to jakby... kierunki/ścieżki rozwoju postaci np. mag, wojownik, assassyn itp. 

Gra nie jest droga, na ultimie jest za 73zł (link niżej), więc z przesyłką zmieści się w budżecie i zostanie na pizze ;]

Jak coś chętnie jeszcze coś mogę o niej powiedzieć, a jeśli się zdecydujesz, pomogę jak tylko będę mógł ;]

Link do sklepu:

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Podoba mi się bardzo Diablo III i Drakengard 3, ale Darksiders II też niczego sobie. Jeszcze mam mieszane uczucia co do Skyrima V, czy Bound by Flame.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Skoro może być jakiś FPS a masz już BF4, to polecam się zastanowić nad Black Ops 2.

Jeśli nie potrzebujesz wszelakich pojazdów w grze, to BO2 Cię zadowoli. Gra się naprawdę dynamicznie, mapy w przeciwieństwie do serii BF nie są tak ogromne, co jest moim zdaniem dużym plusem... nic tak nie irytuje jak szukanie przeciwnika średnio około 45 sekund jak to bywało przy BF3. Od strony graficznej BO2 też prezentuje się lepiej niż BF4 oraz COD: Ghosts. Polecam też zakup wszystkich wydanych DLC do gry z nowymi broniami oraz mapami do trybu multi oraz trybu Zombie.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...