Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbanowanie konta

Drohen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie dotyczace zbanowanie konta w grze league of legends

zostalem dzisiaj zbanowany na 3 dni z powodu opuszczenia rozgrywki ... zaczalem rozgrywke przeciwko jednosta si poniewaz chcialem sprawdic nowego bohatera , podczas rozgrywki nastapil skok wysokiego napiecia i niestety wywalilo korki przy czym doszlo do wylaczenia sie komputera stacjonarnego z ktorego korzystam , po szybkiej interwencji i wkreceniu nowych korkow udalo mi sie nawiazac ponownie polaczenie z gra i wejscie do gry i kontynuowanie rozgrywki , rzecz jasna dostalem raport i ugoszczony zostalem banem na 3 dni ... to nie jest moja wina ze tak sie stalo i chcialbym uzyskac pomocy w odbanowaniu konta . wydalem w czwartek sporo pieniedzy na rp ktore zamienilem na dopalacze i jakby nie patrzac szkoda by minely mi ... prosze o pomoc :( z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

To twoja wina. Riota nie obchodzą twoje korki. RZYCIE

zycie* to sa naturalne powody ktore nie sa z niczyjej winy ...

nic nie zrobisz, a nawet jakbys chcaił uratwoać ten boosty do ip to zanim rito odpisze ci na twoj ticket to juz ci minie ban na konto.

no szkoda , dziekuje za sprowadzenie mnie na ziemie . wiec pieniadze poszly w bloto ale coz , z tego co widze to na wielu stronach jedynie zbedne nadzieje rabia piszac ze riot odpisuje bardzo szybko a takze ze jest mozliwosc odblokowania konta we wczesniejszym terminie

Opublikowano

Następnym razem kupuj boosty na ilość wygranych :)

Co do bana, to żal ludzi którzy raportują w grach przeciwko SI :/

Opublikowano

zycie* to sa naturalne powody ktore nie sa z niczyjej winy ...

no szkoda , dziekuje za sprowadzenie mnie na ziemie . wiec pieniadze poszly w bloto ale coz , z tego co widze to na wielu stronach jedynie zbedne nadzieje rabia piszac ze riot odpisuje bardzo szybko a takze ze jest mozliwosc odblokowania konta we wczesniejszym terminie

radzę poczytać o leave busterz'e. riot nie interesuje sie, że wywaliło Ci korki, urwało kark, zemdlałeś, przyszła kochanka, wydłubałeś sobie oko, czy nawet zaspałeś. Nie ma odwolań od Leave Bustera.

Opublikowano

Następnym razem kupuj boosty na ilość wygranych :)

Co do bana, to żal ludzi którzy raportują w grach przeciwko SI :/

no niestety ale coz poradzimy , padaja na botach i jeszcze reportuja , pisza "ks" a najbardziej mnie irytuje gdy ktos pisze po meczu z jednostkami SI "gg" 

Pomocnik
Opublikowano

HAHA, ja dostalem kiedys bana przez to, ze pedalom z riotu padly serwery, takze wiesz.

Napisalem do nich ticketa, a oni do mnie, ze to z automatu banuje, musisz poczekac i tyle.

Opublikowano

HAHA, ja dostalem kiedys bana przez to, ze pedalom z riotu padly serwery, takze wiesz.

Napisalem do nich ticketa, a oni do mnie, ze to z automatu banuje, musisz poczekac i tyle.

Pier*olisz. Jak im servery padły to miałbys loss prevented. To na pewno była Twoja wina :P

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Musiałeś wcześniej wychodzić i to duużo razy. Nie kituj kolego x) Dużo gier opuściłeś i następną wychwycił leave buster no i ban leci z automatu.

Nie ma szans na UB. Nie wytrzymasz 3 dni ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...