Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydawanie Dinarów/Nexon Cash

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NX/Dinary: ----/200.000

Premium: Nie

LvL: 13

Preferowany tryb gry: CQC

Preferowana klasa postaci: Assualt

Umiesz opanować odrzut?: Tak

PS:Da się kupić famasa bez premium? Słyszałem, że tak ale nie jestem pewny ;d

AK-47 lub M16A4. Zobacz czym lepiej będzie się tobie grać i tyle :) OD 16 lvl'a polecam własnie m4a1.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NX/Dinary: 70090/2200000
Premium: / TAK
LvL: 60
Preferowany tryb gry: BG
Preferowana klasa postaci: SNIPER / HEAVY
Umiesz opanować odrzut?:  TAK

up9019.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NX/Dinary:  NX- 140000 (140K)
Premium: Tak
LvL: 48
Preferowany tryb gry: CQC /AI
Preferowana klasa postaci: Engineer / Medic Assualt Heavy

A więc tak, powiedzcie mi czy kupić M134 GOLD, czy lepiej kupować ciągle po 30 dni. I czy to jest na 5 slot?
Z tych NX'ów pozostanie mi 33k. Co wyliczyłem, czy opłaca się kupić za to K1 GOLD 8TH? Czy lepiej za to zakupić dużo M4A1 Desert BOX. Opłaca się to kupować?

Mojemu koledze za pierwszym razem M134 RETAIL wyleciało. 
Jeszcze jest jedna opcja, żebyście podali mi wasze propozycje co wy byście na moim miejscu kupili :P Chętnie będe przyjmował propozycje ^^

Opublikowano

- m134 gold jest na 8slot

- to masz do wydania 33k czy 140 - określ się.

- jak lubisz grać medykiem i K1 to kup sobie tą broń, ale będziesz musial dokupywać 8 slot co miesiąc 

- co do boxów to są one randomowe i może Ci wypaść za pierwszym razem a może nie wypaść nawet za 100. Ja kupilem 20 m4a1 gold i mi nie wypadl perm.

- "Mojemu koledze za pierwszym razem M134 RETAIL wyleciało. " - jeśli mówisz o skrzynce z m134 gold to tam zawsze wypadnie broń permanentna.

Opublikowano

NX/Dinary:  NX- 140000 (140K)

LvL: 48

Preferowany tryb gry: CQC /AI

Preferowana klasa postaci: Engineer / Medic Assualt Heavy

A więc tak, powiedzcie mi czy kupić M134 GOLD, czy lepiej kupować ciągle po 30 dni. I czy to jest na 5 slot?

Z tych NX'ów pozostanie mi 33k. Co wyliczyłem, czy opłaca się kupić za to K1 GOLD 8TH? Czy lepiej za to zakupić dużo M4A1 Desert BOX. Opłaca się to kupować?

Mojemu koledze za pierwszym razem M134 RETAIL wyleciało. 

Jeszcze jest jedna opcja, żebyście podali mi wasze propozycje co wy byście na moim miejscu kupili :P Chętnie będe przyjmował propozycje ^^

M134 gold jest na perma na 8th slot. Co miesiąc musiałbyć dokupować ten 8th slot. Moim zdaniem lepiej kupić m249 na 8th i na 5th m134 ..

Też myślałem, że warto kupić k1 gold ^^ ale teraz moim zdaniem kiepski pomysł. Zdecydowanie wolę mieć med kit 2 na 8th slocie. ew możesz zawsze mieć k1 na 3th na 5th granat i na 8th k1. Dobre eq ^^

Te boxy za 890 nx to są "dziwne". Miał farta i dostał perma. Ja np wydałem 20k nx na nie (f2000) i najlepsza rzecz to było m4a1 gold na 30 dni ...

Z tego co mi wiadomo z m4a1 desert najczęściej wypadaja permy, ale na te inne bronie .. Ja bym tu wziął już ak47/k1 blood losował :D

Za 140k? Fajnie by było gdybyś napisał co już posiadasz :l I co preferujesz. Famasy, bronie bardziej ESL itp.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

NX/Dinary: ----NX 4090/Dinary 238k
Premium:    Tak
LvL: -- 17
Preferowana klasa postaci: Engineer / Medic  Assualt 
Umiesz opanować odrzut?: Tak /

P.S Proszę o szybką odpowiedz z góry dziękuje.

Opublikowano

NX/Dinary: ---- 20500 nx
Premium: Nie
LvL: --42
Preferowana klasa postaci: Medic Sniper / Assualt /

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

NX/Dinary: 5000 nx/50000

LvL: --24

Opublikowano

NX/Dinary: 5000 nx/50000

LvL: --24

Polecam wziąć paczke MP7A1 Camo,K1 Gold i Stamina za 4700NX lub AW50F, Stamina i berrety na 30 dni. Zawsze też możesz zrobić tak, kup sobie premium na 3 dni a następnie kup sobie PX'y, MP7A1. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...