Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot - Czy ktoś ma skrypty na dysku?

Voliooooon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, mój poprzedni temat ma status "rozwiązany" więc mało kto zajrzy, z oficjalnego forum XenoBot'a linki do skryptów już wygasły, próbowałem 4 skrypty ściągnąć, wszystko wygasło.

Interesują mnie w tej chwili skrypty takie jak:

Venore Swamp Trolls

Amazon Camp (Venore)

Thais Wolves & Bears

Thais Mintwallin

Venore: Outside Orc Fortress

Yalahar Mutaded Humans

Venore: Coryms

Wszystko dla EK, posiada ktoś i mógłby się podzielić?

Opublikowano

Ja posiadam Mutated Humany + Mutated Raty + 1 spawn z Mutated Batem i te inne gówna biegające tam.

Zrobiony jest bodajże na eka i nie jestem pewny, czy posiada 100% afka, więc nie wiem, czy Ci się przyda.

http://www.speedyshare.com/fkTAN/M-Hu-i-Raty-Yala.xbst

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/92af768eca1f17eaf60e5675023a2b071bd9fce048361c1084f776ab97d05356/analysis/1400957103/
Opublikowano

nie mam pojęcia jak te raty i bat klepią, ogarnę jak ban zejdzie, więc może się przyda.

btw. nie wiem co to znaczy te 100 % afk, wyjaśni ktoś?

Opublikowano

nie mam pojęcia jak te raty i bat klepią, ogarnę jak ban zejdzie, więc może się przyda.

btw. nie wiem co to znaczy te 100 % afk, wyjaśni ktoś?

Tzn, że wszystko bot robi (kupuje potionki,kasę w banku zostawia,odkłada loota i wraca na respa).

Jak masz z 50-60+ lvl + jakieś ogarnięte skille, to możesz puszczać (bot bije z exori ico w Mutated Raty i Bata - chyba, że skrypt jest na msa to zmienisz), bo jednak sporo jest tych Ratów, a nawet ładne combo potrafi wbić, ale loot i exp w miarę przyzwoity.

@Edit też tak myślałem, niestety takie skrypty mam dużo na BBota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...