Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Drzewo Talentów, Gui Peta

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholera, wpadliście na to co my z tym drzewkiem talentów.

U nas to trochę inaczej wygląda, ale sens samego drzewa jest podobny.

My zrobiliśmy drzewko specjalizacji, gdzie gracz może rozwijać umiejętność w posługiwaniu się danym typem broni, u was widzę, że jest to trochę bardziej rozbudowane też o inne rzeczy.

Co do waszego wykonania, to jest całkiem dobre, ja to jestem bardziej ciekaw co dodają dane "rozwinięcia" postaci.

Ogółem obserwuje wasze pomysły i są całkiem twórcze, a to mi się podoba, lubię ludzi, którzy tworzą coś sami i pasuje to do klimatu Metin'a.

Jako gracz serwerów (Już nie administrator) to polecam wam zrobić tradycyjny system petów.

Większość ludzi nie lubi wbijać poziomu zwierzakom, chcą po prostu go zdobyć i mieć z niego bonusy (A to czy będzie na czas, czy nie to sprawa administracji).

Ogółem kibicuje waszemu serwerowi i życzę wam jak najlepiej.

Powodzenia i czekam na następną wstawkę.

@Edit

A może wstawili tam te ikony z Wowa, żeby pokazać zarys jak to ma wyglądać?
Wymiana ikonek to chwila, wystarczy je zrobić, a to w tych czasach nie problem.

Ktoś chce zrobić coś unikatowego, a wy się czepiacie.

Dziękujemy za miłe słowa w naszym kierunku. Prezentujemy zarysy tego co będzie i na 100% zmieni się parę rzeczy. Dlatego dodajemy prace do działu 'Media' aby przeczytać zdanie innych potencjalnych graczy co do naszej wykonanej pracy :)

logo.png

Opublikowano

Cholera, wpadliście na to co my z tym drzewkiem talentów.

U nas to trochę inaczej wygląda, ale sens samego drzewa jest podobny.

My zrobiliśmy drzewko specjalizacji, gdzie gracz może rozwijać umiejętność w posługiwaniu się danym typem broni, u was widzę, że jest to trochę bardziej rozbudowane też o inne rzeczy.

Co do waszego wykonania, to jest całkiem dobre, ja to jestem bardziej ciekaw co dodają dane "rozwinięcia" postaci.

Ogółem obserwuje wasze pomysły i są całkiem twórcze, a to mi się podoba, lubię ludzi, którzy tworzą coś sami i pasuje to do klimatu Metin'a.

Jako gracz serwerów (Już nie administrator) to polecam wam zrobić tradycyjny system petów.

Większość ludzi nie lubi wbijać poziomu zwierzakom, chcą po prostu go zdobyć i mieć z niego bonusy (A to czy będzie na czas, czy nie to sprawa administracji).

Ogółem kibicuje waszemu serwerowi i życzę wam jak najlepiej.

Powodzenia i czekam na następną wstawkę.

@Edit

A może wstawili tam te ikony z Wowa, żeby pokazać zarys jak to ma wyglądać?
Wymiana ikonek to chwila, wystarczy je zrobić, a to w tych czasach nie problem.

Ktoś chce zrobić coś unikatowego, a wy się czepiacie.

Całkowicie przyznaję Ci rację. W dzisiejszych czasach większość serwerów jest tworzona na tym co administratorzy znajdą na forum, bo ludzie nie posiadają swoich umiejętności i chcą wszystko na szybko. Tutaj widzę projekt w który ludzie wkładają sporo swojej pracy i wiedzy. Osobiście uważam, że wasze publikacje w tym dziale są świetnie i podnoszą poziom. Trzymam kciuki i czekam na start :)

ABC

Opublikowano

Ładne, i pasuje do metina. Zrobiliście coś czego brakuje na Globalnych serwerach.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Super, bardzo mi się podoba i widzę że nie tylko system banków gildii nawiązuję do wowa :) Jak najbardziej praca na +, mam nadzieję że dotrwacie do końca i serwer ujrzy światło dzienne :)

Opublikowano

Super, bardzo mi się podoba i widzę że nie tylko system banków gildii nawiązuję do wowa :) Jak najbardziej praca na +, mam nadzieję że dotrwacie do końca i serwer ujrzy światło dzienne :)

Nie po to tyle czasu spędziliśmy przy projekcie aby nie ujrzał światła dziennego ;)

logo.png

Opublikowano

no no mega. 

a czy na 100lvl peta da się wymaxsowac all statusy ??

Opublikowano

no no mega. 

a czy na 100lvl peta da się wymaxsowac all statusy ??

Wszystko zobaczysz w swoim czasie ;)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...