Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze energetyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod względem kopa, najmocniejszy z jakim się spotkałem to SITI z Lidla, w butelce. Jest bardzo tani, jakieś 1,80zł w moim mieście, więc pewnie nie jest najlepszy jakościowo, aczkolwiek po pierwszej wypitej butelce (kilka lat temu) nie mogłem zasnąć przez całą noc, choć może to też efekt placebo.

Co do smaku, nie podchodzą mi te drogie w puszkach, preferuję Force 24.

A tak przy okazji, jeśli ktoś lubi sam smak energetyków, polecam

344408f2601f11e39542129016cbf599_6.jpg

Nie zawiera kofeiny, ani innych składników, spotykanych w energetykach, a smak ma podobny.

Niby smak ten sam, cena mniej niż 2 złote ale jakoś mi to nie podchodzi :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Be power i black to jest ten sam napój, który różni się tylko puszka. Wieczorem wejdę na PC i wrzuce dowód :)

Opublikowano

Be power i black to jest ten sam napój, który różni się tylko puszka. Wieczorem wejdę na PC i wrzuce dowód :)

To, że pochodzą z jednej rozlewni to nie dowód, że to od razu jeden i ten sam napój.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jest to niedobre i nie zdrowe ... No ale jak już coś to be power górą :D

Te droższe energertykii typu z guareną/colą są nie dobre :/

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

Beka z ludzi którzy płaca 5 zł za 250 ml redbulla  kiedy można kupić DOKŁADNIE to samo tylko że za 2 zł i mamy 4 razy więcej. Redbull bo drogi i reklama w TV leci nie? A BePower chujowy bo z biedronki i tani?!

Opublikowano

Beka z ludzi którzy płaca 5 zł za 250 ml redbulla  kiedy można kupić DOKŁADNIE to samo tylko że za 2 zł i mamy 4 razy więcej. Redbull bo drogi i reklama w TV leci nie? A BePower chujowy bo z biedronki i tani?!

reklama robi swoje ;) 

tiger, black (wlasciwie to jest to samo) mi najlepiej smakuja.

Opublikowano

Ja tam pije RedBulla, mi smakuje.

Zresztą... kto bogatemu zabroni?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Zdecydowanie Red Bull, Rockstar, Tiger najlepsze ;) 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Piłem dużo energetyków, ale najbardziej smakuje mi Monster, zielony, albo assault, choć w sumie jakimś smakoszem i fanem energetyków nie jestem ...

Opublikowano

Burn :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...