Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal, proszę o opinie na temat gry i pomoc w starcie.

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Opłaca się grać w tą grę? Kiedyś grałem 1 tydzień i nie ogarniałem nic a nic. Wytłumaczył by ktoś na czym to polega, czy da się ulepszać itemy i też bonować tak jak np. w metinie, i jak się zarabia kasę? Wolno czy szybko. I też jaką postacią grać? Pamiętam że grałem takim koleszką z dwoma mieczami. I proszę, nie odsyłajcie mnie do innego działu bo pewnie będę musiał dłużej czekać na odpowiedź.

Opublikowano

EU nie polecam ;)
Od kiedy ESTSoft zajmuje się wersją EU - ciągle jakieś problemy. To transfer niemożliwy, to zbanowane IP z Polski, to jakiś event idiotyczny.

Da się bonować. Kasę zarabiasz chodząc na dungeony, dropiąc itemki (dosyć szybko się zarabia).

Dawniej grałeś bladerem. Każda postać jest dobra :) Wybór zależy od Twoich preferencji.

Opublikowano

Czyli gdzie grać? Na amerykańskiej wersji czy coś takiego? Czy na prywatnych? A do postaci to jaką grać? Lubie taką postać co nakur**a duże dmg, i jest wytrzymały, i też żeby nie z dystansu klepał te stworki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...