Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzybiarz Problem!

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z grzybiarzem na swoim prywatnym serwerze Shakes&Fidget. Dokładnie mam 3 problemy :) Skrypt grzybiarza mam z elite pvp, jednak dodałem kilka nowych metod płatności i innych małych drobiazgów. 

1. Brak nazwy metod płatności

Metody płatności mają nazwy nazwy .np (1402). Chciałbym aby nazwy pobierało z pliku papaya_pl.txt bądź lang_pl lecz to nic nie daje [ Rozwiązane]

2.Czcionka

Próbowałem zmieniać czcionkę jednak nic to nie daje. Chciałbym, aby czcionka była taka sama jak w oryginalnym SF. [ Rozwiązane]

3.Admin?                                               

Gdy klikam zresetuj klasę, bądź zresetuj lochy zamiast okienka wyskakuje mi http://admin.localhost.pl/?action=404 i obrazek pingwina. Ktoś wie o co może chodzić? [ Rozwiązane]

Za rozwiązanie problemu daję LIKE!

Opublikowano

jeśli chodzi o nazwy, to nie prościej jest wejść w papaya_cfg, potem CTRL + F wpisujesz w/w np, to 1402, kasujesz i wpisujesz co chcesz..

Opublikowano

jeśli chodzi o nazwy, to nie prościej jest wejść w papaya_cfg, potem CTRL + F wpisujesz w/w np, to 1402, kasujesz i wpisujesz co chcesz..

Tylko ja mam w papaya np.

1402 Karta kredytowa

a w grze pokazuje się tylko 1402

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...