Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Yak Zarabiać 10Kk +, Nie Męcząc Się Za Dużo

Gość KeczupIsRed

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KeczupIsRed
Opublikowano

Witam pżedstawiam Wam muj nowy tutorial

a wienc od razu do żeczy

1. Expimy dropera (mentala) do 75 lvl'a, idziemy buildem silne na m1 reszta skilli jest nie warzna, jesli mamy skill hak to robimy silne>aura>berek>duszek>ostrze>pomoc smoka>zasadzka>leczenie na m1

2. kupujemy jakiś miecz żalu +8/9 śr 45 + kd +2/3 (szamana, ninji, sury), stalke +2/3 (kd defa +1/2 speeda +4 penetra +0,1) 5kotno +7 rzelaka +7/8 buty 100 hp i ebony+4

3. teraz idziemy na mh do red lasu, m2 i szukamy metkuf.

4. Kiedy zabijemy metina dropiom nam kamyki duhowe, morzna chodzic na metki do red 70,75,80 lup do m2 na metki 30,35

5. jeden kamieni sellłamy za 10kk+

dotatkowe info :

Droper musi mniec konai bojowego koniecznie 18 lvl wtedy jest lepszy drop, kiedy bijemy metka musimy bic zasadzkom co 2 minuty i 3 sekundy ftedy tesz lepszy drop jest

Tutorial by me zakas kopjowania na ine fora bes moiej wiedzy

@edid

Licze na + i peinć* jak ejstes neo nie oceniaj nie komętój

Opublikowano

dotatkowe info :

Droper musi mniec konai bojowego koniecznie 18 lvl wtedy jest lepszy drop, kiedy bijemy metka musimy bic zasadzkom co 2 minuty i 3 sekundy ftedy tesz lepszy drop jest

18lvl i bojowiec??

Gość KeczupIsRed
Opublikowano

18lvl i bojowiec??

koni ma mjeć 18 lvl bo ftedy drob jst fajny

Opublikowano

Masz błąd.

(...) kamyki duhowe, morzna chodzic na metki (...)

zamień na "można".

Hmm, według mnie niezrozumiałe jest to.

silne>aura>berek>duszek>ostrze>pomoc smoka>zasadzka>leczenie na m1

popraw, na jakąś ładną tabelkę.

Poza tym reszta błedów to widzę, że "celowo".

Poradnik niezbyt przydatny, dam Ci 4/10.

Gość KeczupIsRed
Opublikowano

dzienki, dzienki jak ktosi nie hce dac tyko - to ki mu f oko

Gość KeczupIsRed
Opublikowano

Kórwa miałem go dźiśiaj napisaci

znuw mnie wypżedźiłeś

plós leći +

bo pżydatny ;p

@ edit

dzieki temó sposobowi mam jósz całe eq+9 1kkk

@edit2

juz 3kkk

i eq+10

miecz slonca+9 mam

dzienki :*:**::*:**:*:*:*::*:*:*:8;*:*:*:*:*:*:**:*:*:***********:::::::::::::::::::::::::::::::::::::***********************::::::**:*

Gość KeczupIsRed
Opublikowano

spoko ;*

ale nastempny poradnik jest muj z zarabianiem yanguf

og

Opublikowano

wiesz z twojego poradnika mozna wywnioskowac ze jestes napkiem . Kto ci na plu 75lvlem kupi miecz zalu +8+9 masz okolo 1,5kkk bo watpie a jezeli juz ktos ma takie cacko to kilka osob na wszystkich serwerach. Lepjej kupic riba +9 45%+srednie kd kryta i potwora+4 i lecisz ostro . a co do poradnikow o dropie jest ich w hu hu wiec ten nie wydaje mi sie jakos Rewelacyjny a wiecej jest do dupy ale to moje zdanie.

Gość KeczupIsRed
Opublikowano

wiesz z twojego poradnika mozna wywnioskowac ze jestes napkiem . Kto ci na plu 75lvlem kupi miecz zalu +8+9 masz okolo 1,5kkk bo watpie a jezeli juz ktos ma takie cacko to kilka osob na wszystkich serwerach. Lepjej kupic riba +9 45%+srednie kd kryta i potwora+4 i lecisz ostro . a co do poradnikow o dropie jest ich w hu hu wiec ten nie wydaje mi sie jakos Rewelacyjny a wiecej jest do dupy ale to moje zdanie.

Haha kóp slofnik odioto bes ortofrafji

Opublikowano

Echh jósz wienkrzego spamu byc nie morze. kórwa. nie menczonc sie a jak mam zrobic wojha 75 mentala nie menczonc sie do holery?!!? i kórwa zasacka nie hce mi w suże cheależe na 16 wejsc. ja to dopiero mam peha.

@Noobmode off

Temat nadaje się tylko do śmietnika.. myślisz, że będziesz fajny jak napiszesz jakiś bezsensowny temat, żeby pod nim spamować i mieć +3 posty? Bez komentarza mam nadzieję, że modek zamknie to zanim zacznie się jeszcze większy spam : d

@DOWN Gdzie napisałem, że jesteś pokemonem? I czy wiesz co to znaczy? : d Poza tym pokemony lubię (i nic wam do tego ;d) tylko polski dubbing zrobił z tego bajkę dla dzieci max. 7 lat.

Gość KeczupIsRed
Opublikowano

sam psizesz ze ejstem pokeomonem a sam ńm jestes nie wyhowany neonósię

Opublikowano

Powiem tak:

- Poradnik wart 1

- Ortografia 1

- Schludność 1

Poradnik w ogóle nikomu niepotrzebny, który przeraża ortografią. Nie podoba mi się dałbym 1 "Ale nie będe żyła " - Może coś sie starałeś...

Opublikowano

haha jestes smieszny robisz z siebie cwela a nie gracza eq na +10 ty chyba w tibie grasz ale niewiem czy tam jest wogule eq hahah albo margonem eq +12 zal z cebie

Opublikowano

LOL ludzie to jest "Ketczhób" ^^. On specjalnie wali byki...

Sufper poradnik mash odemnie pienici

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Super poradnik już mam 2 lvl w 2 h !! , miszczu łap - :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...