Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

BiLi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy banuja za srokinga po wprowadzeniu aleksandri, botowalem nim przed wprowadzeniem i nie dostalem bana. Czy cos sie zmienilo w tej sprawie??

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

Opublikowano

Ja nadal botuje i nic nie dostałem , trzeba mieć pecha jeśli ktoś dostał bana o.O

29979.gif
Opublikowano

Ja jechalem na loader,multi,sroking,agbot i nic.A jak chcesz miec wieksze szanse na przeżycie to kup grab peta.zmien nazwe pliku error sender i usun pliki dumb i folder.Ja tylko eror sender uzywalem i nic bana a i świnke :D

GIN_MASZKARO.png<----53lvl Blood_Shoot.png<-----41lvl
Opublikowano

@UP

czy masz grap peta czy kupujesz silki i tak bana możesz dostać oni nie patrzą na silki

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

wydalem w silka ponad 700$ up kiedy zmienili anty hacka dostalem 2 bany na free bocie, postac mialem na premium plus i inne pierdoly.

inna sytuacja jest na platnych kolega up ma racje to jak loteria albo porazenie piorunem;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak masz premke to bana nie dostaniesz

lol co za bzdury miałem preme gold grap peta i w zapasie 150silków do tego na moich kontach miałem po avatarku i co??? w 2 dniu premki ban na 2 tygodnie na 3 dzień premki zbanowali mi 2 konto które też miało premkie na 1 tydzień teraz choć będziesz miał 1k silków yebaxa to nie obchodzi...

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano
Mam pytanie czy banuja za srokinga po wprowadzeniu aleksandri, botowalem nim przed wprowadzeniem i nie dostalem bana. Czy cos sie zmienilo w tej sprawie?

lepiej zainwestuj w sbota

Bocilem nim pare miechow i bana nie zarobilem,

a bocac srokingiem, ibotem na nastepny dzien upomnienie na 7dni

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

srokig jest darmowy wystraczy umiećgo skrakować a ja bocilem jak byl darmowy przez 2 miechy i bana nie dostałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nie bądź żyd daj plusa xD

882018975.png

Opublikowano

srokig jest darmowy wystraczy umiećgo skrakować a ja bocilem jak byl darmowy przez 2 miechy i bana nie dostałem

Skoro mowisz, że go da się skrackować to może podziel się to wiedzą.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...