Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki że mi podałeś całą nazwę ale chodzi mi co on daje ??? jakie z niego są korzyści

Podróbka BoLa, praktycznie to samo, ale znacznie mniej skryptów, nie wiem po co z tego korzystać.

Opublikowano

Dziala wam to forum ? Nie moge sie zalogowac..

Mam to samo, nie przychodzi mi w ogóle ten kod na e-mail.  

Opublikowano

Znalazłem skrypty do casio na jakiejś chińskiej stronie ale nie wiem jak to wszystko odpalić, wypakowałem to do lola podałem lokalizację lola, zainstalowało mi to jakiegoś launchera odpalam go i co dalej, gdzie skrypty wkleić?

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH CO Z TEGO ŻĘ TO MA 5X POTENCJAŁ BOLA + EXPOLIT NA NIEWIDZIALNOŚĆ POZDRO

Z tym, że potencjał większy niż BoL w pełni się zgadzam, ale ten exploit można również zrobić na BoL`u, ale jest to trochę trudniejsze.

Opublikowano

Znalazłem skrypty do casio na jakiejś chińskiej stronie ale nie wiem jak to wszystko odpalić, wypakowałem to do lola podałem lokalizację lola, zainstalowało mi to jakiegoś launchera odpalam go i co dalej, gdzie skrypty wkleić?

To co podał hurioneq to LoLCleaner ze zmienioną nazwą na LeagueSharp.

Opublikowano

SPK ZE BOL 2.0 NIE BEDIZE MATHIASSSSSS111111111111

Będzie. Honda, zikkah i reszta czołowych deweloperów jest w trakcie przepisywania skryptów na nową wersję.

Opublikowano

Będzie już niedługo Bol 2.0 ;) Wszystko na forum pisali. Ja bym chcial zeby exploitów na niewidke nie było tylko żeby same skrypty na kombosy były ;p Myślę, że po wakacjach już sobie pogramy na nowym Bolu ;)

Opublikowano

Na niewidzialność?Wrogowie nas wtedy nie widzą tak?

Nie. Ty nie widzisz wrogów, a oni Ciebie tak. Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić.

100% no sarcasm

@Edit

Widzisz kolego teraz mam nawet tyle samo punktów ostrzeżeń co Ty postów.

@down

Nie, nie ma.

Opublikowano

Nie. Ty nie widzisz wrogów, a oni Ciebie tak. Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić.

100% no sarcasm

BEKŁEM W HUJ XDDDD jesteś w błędzie niestety

BTW

Na tym Sharp już jest ten expo na niewidzialność ???

Opublikowano

Na razie Sharp to gówno BoL o wiele lepsze na razie tak wgl co wykorzystuje sharp jaką "bibliotekę" że mówicie że jest o 5 razy lepszy od BoL'a ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...