Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KWADRATOWA MASAKRA 5

MagicznyKrzys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: _LillyPL_

Coś o sobie: Nazywam się Alicja. Pochodzę ze Śląska. Bardzo lubię serwery typu KM5 i chętnie na owym serwerze zagram :)

Masz mikro/TS: Jasne, że tak :D

Drużyna: BLUE <3

Ile grasz w MC: +/- 4 lata :3

6770714055827651007269.jpeg
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Nick:dotgp

-Coś o sobie:Lubię grać w gry komputerowe, ale nie cały czas, lubię pograć też w piłkę nożną :>

-Masz mikro/TS: Tak!

-Drużyna:Obojętne.

-Ile grasz w MC:Od jakiś 2 lat :>

Opublikowano

-Nick: Gun321

-Coś o sobie: Mam na imię Kuba ( Jakub ).Interesuje się wojskiem.Jeżeli mam czas wolny to idę na Minecraft lub Battlefielda.

-Masz mikro/TS: Mam

-Drużyna: Red

-Ile grasz w MC: Jeżeli nie licząc przerw to ok. 3 lata

Opublikowano

Skoro jestem na WL to muszę czy nie muszę na tą 10 wbijać? Kibonga

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

-Nick: zBiru

-Coś o sobie: Mam na imię Łukasz i interesuję się motoryzacją

-Masz mikro/TS: tak

-Drużyna: red

-Ile grasz w MC: około 2 lata

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

-Nick: GolderBlack

-Coś o sobie: Mam na imie Damian mam 16lat lubie grac na kompie i w pilke nozna . Jestem milym i kreatywnym graczem Umiem sie klepac 9/10

-Masz mikro/TS: Tak posiadam mikro i ts3

-Drużyna: Obojetne

-Ile grasz w MC: 7miesiecy

MQaM4O1.png

Opublikowano

Skoro jestem na WL to muszę czy nie muszę na tą 10 wbijać? Kibonga

Bardziej chodziło mi o to, że rekrutacje będzie kontynuowana dnia 25.05. Nie chodziło mi o godzinę głównie.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

To było wczoraj nie obraziło Tylko chole*nie lagowało i każdy miał dosyć Killerek, przewoz,Direns  z Blue  zostały tylko dwie osoby a reszta się przeniosła na inny serwer nie oszukujmy się wasze bazy red poszły z dymem na niewidce atakowalismy creeperami .  Dobra kij z tym niby wy wygraliscie ale cóż jakby nie te lagi nie dało się grać , mus to mus 

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

-Nick: Sxenix

-Coś o sobie: Mam na imię Jakub , moim hobby jest piłka nożna oraz siatkówka

-Masz mikro/TS: Oczywiście.. że... nni.. tak!

-Drużyna: Wole frixów ;D czyli.. losowo najsłabsza 

-Ile grasz w MC: Od wersji alpha... Dawne czasy nie wiem czy pamiętasz

Opublikowano

Ludzie nie skłądajcie już podań, bo server padł przez blue.

To było wczoraj nie obraziło Tylko chole*nie lagowało i każdy miał dosyć Killerek, przewoz,Direns  z Blue  zostały tylko dwie osoby a reszta się przeniosła na inny serwer nie oszukujmy się wasze bazy red poszły z dymem na niewidce atakowalismy creeperami .  Dobra kij z tym niby wy wygraliscie ale cóż jakby nie te lagi nie dało się grać , mus to mus 

Nie było lagów, nasza 2 baza, a raczej zamek nie poszedł z dymem, no poszedł, ale to dopiero jak się zfochaliście.

giphy.gif

Opublikowano

Ogólnie to lagi powstały przez serwerownie. To, że blue zaatakowało red to nic nie znaczyło, bo przecież zebraliśmy itemy od nowa, więc w czym problem? A tyle, co zostało zniszczone to się da odbudować w max 30min. Jak na razie proszę o nie składanie podań, bo nie wiem, co dalej zrobić(który sezon co i jak)

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nie rozumiem juz nic ;) chcialem wbic na serverek i mam bana za ''Hazuni'' są jakies dowody ze ja wgl mam ''Hazuni''??? a wgl to byl Puma z redów który sobie latał na fly...

Opublikowano

-Nick: Endriu

-Coś o sobie: Hmm więc lubię czasem sobie popykać w minecraft, wyskoczyć ze znajomymi na piwko :D jakaś imprezka itp. Lubię uprawiać sport :D

-Masz mikro/TS: Posiadam :D

-Drużyna: red

-Ile grasz w MC: uuuu sporo wiem tyle że gram od wersji alpha z przerwami :)

Opublikowano

Nie rozumiem juz nic ;) chcialem wbic na serverek i mam bana za ''Hazuni'' są jakies dowody ze ja wgl mam ''Hazuni''??? a wgl to byl Puma z redów który sobie latał na fly...

Z tego, co mi Dayder mówił to na ./v  sie tp do blue aby sprawdzić Was itp i widział Ciebie jak latasz, wiec..

1384358313-U695412.png

Opublikowano

haha... smieszny jest mozesz mu powiedziec .. a wgl to macie dowody ss albo cos ze mnie zbanowaliscie? bo jak nie to tak jakby dostalem bana za nic...

Opublikowano

Z tego, co wiem to nawet sam się przyznałeś. Siedziałem na konsoli, jak się to działo. Jeżeli znajdę to wrzucę to tu ;)

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...