Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO- Handel.

myku18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z handlem cs;go 
w Marketplace jest wiele tanich sknow np. po 0.05 euro, niektore nie sa zle i chcialbym je zakupic.
Zostalo mi troche kasy na steamie lecz gdy chce kupic jakas rzecz to przycisk "Buy now" jest nie dostepny i pisze :
"To help protect users of the comunity
Market from fraudalent buyers and sellers,
we require that users have mada any purchase
on steam in the last year. The first of witch must've 
occurred more than 30 days ago.
Your account does not meet these criteria."

Czyli ze co ? mam kupic jakas rzecz na steamie i czekac miesiac ? Przeciez kupilem cs;go na steamie .. 

Prosze o odpowiedz ;/

A i jeszcze 1 rzecz, są jakies strony oprucz market place do handlowania przedmiotami z cs;go 
bo np. do gry tf2 jest wiele takich stron np. outposttf2.com  czy backpack.tf  , itd ..

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

U mnie tam pisze, kiedy zostanie odblokowany market. Kupowales gre bezposrednio na steamie czy np. giftem przez allegro?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Aby odblokować portfel STEAM należy doładować konto STEAM [np. przez PSC, PP, Kartę kredytową]. Należy wtedy kupić przedmiot np. z TF2. Musisz odczekać 30 dni i dopiero wtedy będziesz mógł sprzedawać/kupować skiny w markecie. :] Sam tak to rozwiązałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...