Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spectator w wr

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem można być spectatorem w wr. Wtedy nick kolesia jest zielony, a nie widać go w żadnej drużynie. Czy ktoś wie jak być właśnie spectatorem? Proszę bez zbędnych komentarzy.

bez gif.

Opublikowano

nieda się tego już zrobić . było to w beta ale ponoć lagowało czy coś takiego ,pomagało na mecz 4v4 i innych więc kochane k2 usuneło to z gry

Opublikowano

Coś mi sie wydaje że w jednym hacku widziałem tą opcje ale nie jestem pewnien....

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

@UP wydaje mi sięze bylo to coś ala necromance ale to jeszcze nie to..tez się z tym spotkałem w jakims hacku lecz nie pamietam nazwy..ale i tak pewnie zprzed update jest. ;/

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

eeee...skromnie mówiąc...co to jest scpectrator?Jakaś postac?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

spectator = obserwator.

Ohnoes wypowiedz się, bo wiem, że umiesz coś takiego robić.

bez gif.

Opublikowano

Aleś się wypowiedział :D

Napiszcie coś wiecej..do czego służy jak wygląda itp.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

giniesz > szukasz adresow > przelaczasz pomiedzy graczami > szukasz adresow ciagle > zostaje kilka adresow zamrazasz je > masz spectacora caly czas.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

ja wiele razy takie coś widziałem w WarRock podczas prywatnej rozmowy z kolegą,on gra w rumie na QCQ a ja na Urban Ops i se rozmawiamy

ja do niego pisze to u niego widać mój nick na zielono a jak on do mnie pisze to umnie jego nick też jest zielony

nie wiem czy oto ci chodziło

Opublikowano

lol nie o to napewno xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

czy jak używam hacka spectatora to mogę obserwować każdego czy tylko swoją drużynę?

bez gif.

Opublikowano

swoja druzyne tylko, i nie mozesz grac xD

1zy7no7.jpg

Opublikowano

fabi001 tobie chodziło o prywatną rozmowę dusisz " potem jego nick i Text

a co do spectora to ponoć można po całej mapce latać

Opublikowano

taki spectacor jest w cod 2,4 medal of honor i innych grach fps, nie w WR. spectaco to to co widzisz jak zginiesz...

1zy7no7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...