Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 7

TakBardzoChce

Pytanie

Opublikowano

Cześć!

Mam kilka problemów z moim komputerem,

a oto one:

1. Dokładnie włącza mi się niebieski ekran, i coś się tam ładuje i to bardzo często ( Widać fotografie jak się wejdzie na MPCFORUM.PL > KOMPUTERY > PROBLEMY I USTERKI. I jak jest mini regulamin, to tam jest taki monitor i na nim ten niebieski ekran :P.

2. Mam problem z jakimś programem VuuPC co chwile mi się włącza jego instalacja, nawet gdy ją usunę z pulpitu, i nawet gdy nacisnę ,,decline" to on się instaluje!

3. Nie jestem w stanie odpalić Defragmentatora dysku, gdyż wyskakuje komunikat że nie jest uruchomiony harmonogram zadań.

4. Częste klatki w League Of Legends, nawet gdy nikt mi nie siedzi na necie , nic nie pobieram itp.

5. Częste i to bardzo częste reklamy. Otwierają się nawet gdy nie mam odpalonego chrome'a, i jak nacisnę zamknięcie karty to też się pojawiają :/

z góry dziękuję za pomoc.

ps. Nie wiem, czy 4 pytanie można tutaj napisać w tym temacie, jeśli nie to sorki.

MAM WINDOWS 7, 32 BIT, Internet z Neostrady, i chyba tyle wystarczy.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Podaj kod błędu tego BSOD'a

Przeskanuj komputer programami antywirusowymi itd. (np. Malware Bytes Anti-Malware)

Najlepiej było by wykonać czystą instalację systemu.

Gość kamil40013
Opublikowano

System można naprawić, ale szybszym rozwiązanie będzie przeinstalowanie systemu, czyli format.

Gość kamil40013
Opublikowano

@Up 

Proszę, napisz w języku POLSKIM. :P

Jakie specyfikację dokładnie?

Procesor

RAM

Karta Graficzna

Zasilacz

Model płyty głównej

Temperatury podzespołów

Jak możesz to podaj jeszcze kod tego BSOD'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...