-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
TakBardzoChce
TakBardzoChce
Cześć!
Mam kilka problemów z moim komputerem,
a oto one:
1. Dokładnie włącza mi się niebieski ekran, i coś się tam ładuje i to bardzo często ( Widać fotografie jak się wejdzie na MPCFORUM.PL > KOMPUTERY > PROBLEMY I USTERKI. I jak jest mini regulamin, to tam jest taki monitor i na nim ten niebieski ekran :P.
2. Mam problem z jakimś programem VuuPC co chwile mi się włącza jego instalacja, nawet gdy ją usunę z pulpitu, i nawet gdy nacisnę ,,decline" to on się instaluje!
3. Nie jestem w stanie odpalić Defragmentatora dysku, gdyż wyskakuje komunikat że nie jest uruchomiony harmonogram zadań.
4. Częste klatki w League Of Legends, nawet gdy nikt mi nie siedzi na necie , nic nie pobieram itp.
5. Częste i to bardzo częste reklamy. Otwierają się nawet gdy nie mam odpalonego chrome'a, i jak nacisnę zamknięcie karty to też się pojawiają :/
z góry dziękuję za pomoc.
ps. Nie wiem, czy 4 pytanie można tutaj napisać w tym temacie, jeśli nie to sorki.
MAM WINDOWS 7, 32 BIT, Internet z Neostrady, i chyba tyle wystarczy.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.