Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto Kupić ten komputer ?

cf2Rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złozyłem Ci cały zestaw, nie potrzebna ci obudowa, płyta i dysk?

Jak tak to złozyłęm ci cały zestaw,

http://www.morele.net/inventory/info/cqgFBk/

Wielkie dzięki

Obudowa , płyta i dysk również są potrzebne :)

Złozyłem Ci cały zestaw, nie potrzebna ci obudowa, płyta i dysk?

Jak tak to złozyłęm ci cały zestaw,

http://www.morele.net/inventory/info/cqgFBk/

A mam jeszcze pytanie , bo tutaj jest tylko 7 elementów , czy jeżeli kupie ten cały zestaw to będę musiał jeszcze coś dokupywać oprócz oprogramowania ? jakieś chłodzenie coś ? czy tutaj wszystkie jest ?

i pogram na tym sprzęcie w gierki jak LOL , Skill , Mw 2 , Assasin`s Creed itp. ?

z góry dzięki i Jutro dam lajki bo dzisiaj limit :)

Opublikowano

To wszystko a chłodzenie box bo nie będziesz chyba kręcił procka bez odblokowanego mnożnika :P Tak spokojnie pograsz w takie gry. Na dalekie czasy możesz kupić mu lepszą płyte , procek z odblokowanym mnożnikiem + zasilacz 500w i będzie miazga ale najpierw radze iść w karte graficzną.\\

A masz nagrywarke?

Opublikowano

To wszystko a chłodzenie box bo nie będziesz chyba kręcił procka bez odblokowanego mnożnika :P Tak spokojnie pograsz w takie gry. Na dalekie czasy możesz kupić mu lepszą płyte , procek z odblokowanym mnożnikiem + zasilacz 500w i będzie miazga ale najpierw radze iść w karte graficzną.\\

A masz nagrywarke?

Nagrywarke mam ale jest trochę uszkodzone , tzn. raz działa raz nie i jej przód był zgnieciony więc trzeba ją włączać tym malutkim guziczkiem :P

Opublikowano

Ok wielkie dzięki za pomoc , w ułożeniu komputera , za taką cene lepszego chyba nie da się mieć :) 

Jutro polecą lajki . Pozdrawiam !

Aaa. zapomniałem się ciebie spytać czy na tym zestawie z Morele Jest jakaś gwarancja ? bo bez gwarancji to trochę lipa :)

Opublikowano

jest gwarancja na kazdy podzespol

Opublikowano

Nie zapomnij o systemie. Jak go zdobedziesz to juz twoj wybor, ale z tego co widze w zestawie go nie ma.

Co do zlozenia zestawu - mozesz wybrac taka opcje w sklepie za kilkanascie zlotych, bądź poprosić jakiegoś znajomego by ci zlozyl (to nie jest trudne).

Opublikowano

Nie zapomnij o systemie. Jak go zdobedziesz to juz twoj wybor, ale z tego co widze w zestawie go nie ma.

Co do zlozenia zestawu - mozesz wybrac taka opcje w sklepie za kilkanascie zlotych, bądź poprosić jakiegoś znajomego by ci zlozyl (to nie jest trudne).

Ze złożeniem to chyba zapłacę i wyślę go do sklepu żeby mi złożyli , albo poproszę kolege informatyka. A system nie wiem czy będzie działał XP bo takiego mam , Na laptopie mam jeszcze Windows 7 , ale nie mam płyty do systemu bo był już wgrany do laptopa to czy jest jakaś możliwość zgrania go na płytę ? jak nie to pewnie pożyczę od kogoś ten system bo nowy kosztuje 350 zł a ja już nie mam takiej kwoty :P

Opublikowano

Co? za 1500zł chcesz dodac system za 350zł... Bez przesady, kolega może narazie załatwić sobie w innym sposób system...I są kody ale sprawdze od ilu złotych... <na montaż>

Poczytaj to:

http://www.mpcforum.pl/topic/989161-tut-kody-na-darmowy-montazwysylke-na-morelenet-oraz-techplanetpl/page-2

Opublikowano

Co? za 1500zł chcesz dodac system za 350zł... Bez przesady, kolega może narazie załatwić sobie w innym sposób system

Wspomnialem tylko o systemie, bo autor pytal czy po kupnie komputera cos jeszcze bedzie potrzebne. Bez systemu przeciez nie odpali ;)

kod na darmowe złożenie i wysyłkę przy zakupie w esc.pl do wpisania w komentarzu do zamówienia: X98TY2AZ + dostawa

morele.net : darmowa dostawa i montaż - W3FHN58JFW

Opublikowano

Wspomnialem tylko o systemie, bo autor pytal czy po kupnie komputera cos jeszcze bedzie potrzebne. Bez systemu przeciez nie odpali ;)

kod na darmowe złożenie i wysyłkę przy zakupie w esc.pl do wpisania w komentarzu do zamówienia: X98TY2AZ + dostawa

morele.net : darmowa dostawa i montaż - W3FHN58JFW

Dzięki za kody , napewno się przydadzą , a co do systemu to właśnie win7 kosztuje te 350 zł :/

A jeszcze mam takie pytanko bo podobno przy montażu na morele.net trzeba tam komuś powiedzieć żeby nic nie ruszali i zmontowali wszystko to co jest w koszyku , to prawda ? 

Opublikowano

A jeszcze mam takie pytanko bo podobno przy montażu na morele.net trzeba tam komuś powiedzieć żeby nic nie ruszali i zmontowali wszystko to co jest w koszyku , to prawda ? 

Jak mają zmontować niczego nie ruszając?  :O

Opublikowano

Jak mają zmontować niczego nie ruszając?  :O

Nie o to mi chodziło . bo czytałem na jakimś forum że ktoś zakupił też części z obudową i zapłacił za zmontowanie , to mu dali jakieś inne części . 

A System w jaki sposób można jeszcze załatwić oprócz kupowania nowego za 350 zł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...