Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intel HD Graphics 4000

Rogetenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam zakupić laptopa z taką kartą graficzną INTEL HD GRAPHICS 4000 i mam pytanie ile ona ma pamieci mb? I czy pojda jakies gry na niej z prockiem intel core i3-3120M 2500 MHz ramu 4gb?

Opublikowano

Witam, zamierzam zakupić laptopa z taką kartą graficzną INTEL HD GRAPHICS 4000 i mam pytanie ile ona ma pamieci mb? I czy pojda jakies gry na niej z prockiem intel core i3-3120M 2500 MHz ramu 4gb?

Ta grafika nie jest do gier.

Jaki budżet na laptopa?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

W tym lapku płacisz dobre 200-300zl za sama Winde. Nie lepiej z nielegalnych źródełek?

MPC nie popiera piractwa więc trochę nie wpasowałeś.

Postanowilem przejsc na legalny system :P

Prawidłowo ;)

Co do HD4000, ile ma pamięci możesz sprawdzić wpisując w google, ale skoro już pytasz: nie ma pamięci dedykowanej, ta karta nie jest do gier.

Opublikowano

MPC nie popiera piractwa więc trochę nie wpasowałeś.

Prawidłowo ;)

Co do HD4000, ile ma pamięci możesz sprawdzić wpisując w google, ale skoro już pytasz: nie ma pamięci dedykowanej, ta karta nie jest do gier.

Chłopie a czy ja mu podałem linka? Jakoś go nie widzę. Tak owszem MPC nie wspiera piractwa ale jeśli ma ktoś płacić 300zł za winde a np. na laptopa ma mu zostać 1200zł to daj spokój z inwestycją.

Za 1500zł to możesz mieć najwyżej kompa do gier na low-med w bf3. Ta karta niestety jest z dupy.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...