Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Serwera Proeloziomkixd

ersadassa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Przedstawiam Wam Serwer ProEloZiomkiXd uświadamiam że dzisiaj do godziny 22 bendzie juz kozacki bo narazie musze powgrywac itemy hwangi stalki syrki itp itp Poszukuje jeszcze z 2 GM ale to mają być gracze którzy mi wczymś pomogą a nie Noobków którzy chcą sie zabawić jednorazowo kickując innych graczy lub rozdawając innym EQ Serwer bendzie otwarty w godzinach 14,15- 22-24 poniewaz niejestem miliarderem ani jakis bogaczem ktury ma serwer 24/7 bo ja niezaplace rachunku z 10 tys za prond ;] takze serwer bendzie online ale nie 24h zrobie tak serwer aby kazdy gracz mugl sobie pograc i miec fajne eq oraz bony a nie ze wbijesz w 5 min 99lvl i eq na swoj lvl i koniec zrobie zeby bylo latwo ale nie az tak serwer troche dopracuje i bendzie git mam 4mb neta i procek 2x2.5 zle niejest

@i szukam kogos kto umialbym zrobic stronke z czatem do serwera

Zamieszczam w załączniku pliki kture należy wkleic to metina z 2008 i nic wiencej

konta narazie bende robic ja GG 478317 poniewaz niewiem jak zrobic stornke na kturej bendzie moglo sie samodzielnie rejestrowac jezeli sie znajdzie taka osoba co pomoze mi to zrobic to bendzie . Zapraszam Serdecznie .

Opublikowano

Zła reklama, brak linków, ss'ów itd., zaraz moderator zamknie.

Siemka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...