Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból dupy

Sh1Vaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego jak wciskam klawisze ze skillami podczas gry (czyt. Q,W,E,R i D,F) nic się nie dzieje? czasami jak gonie kogoś lub uciekam wciskam po 5 razy D żeby się flashnąć i nic. To samo teraz aktualnie się dzieje gdy gram arama Katariną, nic nie mogę zrobić bo jak jebne Q to E już nie zrobię mimo iż wciskam je 1000 razy. Czym to jest spowodowane?

Opublikowano

Pewnie masz jakiś efekt kontroli tłumu wyciszenie, ogłuszenie albo coś w ten deseń.

"Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi.” (Albert Einstein).

Opublikowano

nie, nie mam, czasami mogę stać w fontannie i wciskać D żeby się sflashować i nic się nie dzieję, więc nie jest to spowodowane żadnym efektem kontroli tłumu

Opublikowano

nic z klawiaturą, pisać wszystko się da bez problemu, nigdy nie przerywa. jak zginę przy wciskaniu 1000 razy jakiegoś klawisza to wyskakuje ten napis, że nie można zrobić danego spella, z przyczyn oczywistych - mojej śmierci. jednak przed deadem przyciski po prostu nie działają. codziennie mam ten problem, nie w każdej grze, jednak takie coś może doprowadzić do przejebanie team fightu, a co za tym idzie całej gry :v

Opublikowano

Musisz kupić nową klawiaturę, widocznie kabel Ci nawalił. Sprawdz ustawienia.

Diss_Stream.png

Opublikowano

przyciski nigdy mi nie przerywają jak robię coś innego poza graniem w lola. dopiero podczas meczu wciskanie tych klawiszy nie zawsze castuje spelle ;o, więc to chyba nie jest problem klawiatury

Opublikowano

nikt nie mógł mi zmienić bo nikt nie ma dostępu do mojego konta :v ustawie ustawienia domyślne, potem poustawiam sobie od początku wszystko

Opublikowano

mi nie idzie używać w ogóle klawiszy ze spellami, Q,W,E,R,D,F. nie, nie mam neostrady a tym bardziej bol'a O_o.
ustawiłem ustawienia domyślne, zobaczę czy dalej będzie się tak robiło

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny problem. Okazało się, że wynika on z "przeskoczenia" języka klawiatury. Domyślnie za tą funkcję odpowiada ctr+shift, który możesz nieopatrznie wcisnąć w trakcie gry (wciśnięcie tych guzików także chiwlowo może naprawić ten problem). Powinieneś przejść do Panelu sterowania > Język i usunąć wszystkie dodatkowe języki klawiatury poza polskim.

Poza tym 1000 post <czuję dobrze>

yaranaika.gif

Nawet zgrało się z nazwą tematu.......

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...