Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem metin2 ( nawet privy )

kara12341234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uruchom w zgodności z Windowsem XP Service Pack 3 i uruchom jako Administrator. mi to pomaga przy takim błędzie. ;)

Opublikowano

Mam  problem przedstawiony niżej na zdjęciu.

http://speedy.sh/ea3SY/Bez-tytulu.png

Gdy uruchamiam Metin2 to pojawia mi się ten oto komunikat.

Błagam was o jak najlepszą pomoc, Błagam!

Nie ten dział kolego. A tak poza tym z tego co mi wiadomo problem ten występuję na Windows8. Jeśli takowy posiadasz uruchom grę w trybie zgodności z XP lub 7.

Opublikowano

Mam windows 7 ( widać to na Zdjeciu ) i @BBC37 nawet uruchomic się nie chce. Kiedyś mi działało bez problemów, a teraz ... aż wierzyć mi się nie chce, że juz więcej w metina sobie nie pogram.  

Jeśli zły dział to przepraszam , sami widzicie, jestem świerzakiem tutaj.

Opublikowano

w folderze z tym programem Gameforge gdzieś tam jest folder z clientem metina (nie pamiętam dokładnie gdzie, bo już dawno tego nie mam) znajdź go i plik Metin2Client.exe (jeśli dobrze pamiętam nazwe) uruchom w zgodności z XP SP3 i jako Administrator.

Opublikowano

dlaczego nie wrzuciłes zdjecia na jakis hosting typu iv ? tylko na hosting z pobieraniem ?

nie mam zamiaru tego pobierac i dodaj skan :)

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

dlaczego nie wrzuciłes zdjecia na jakis hosting typu iv ? tylko na hosting z pobieraniem ?

nie mam zamiaru tego pobierac i dodaj skan :)

Jakie pobieranie ?? Klikasz w to co jest na górze i czekasz, aż Ci się odtworzy obrazek nic pobierac nie musisz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam XP [tak jeszcze xp ] i mam ten problem ale restart komputera w ostateczności reinstall pomaga ;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...