Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 TBD : Kilka kwestii

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jednak postanowiłem zagrać na serverze TBD i teraz kilka pytań. 

1.Czy jeśli będę tworzył konta tylko po to by wbić sobie bony do EQ to mogą mi te konta zbanować i główne?

2.Jak wbić ten 20LVL(w jak najszybszym czasie) albo czy jest jakiś darmowy bot który wbił by ten LVL i teraz kwestia gdyby na takim koncie 'smurf' do wbicia bonów używał tego bota to mogli by zbanować również główne konto? ( i jak zablokować te logi jeśli byłby ten hack  ) 

3.W jaki sposób zarobić i czy robić misje/ kim najlepiej grać albo zarzucie jakieś tuty bo od 2 lat w metina nie grałem.

Dla osoby która mi odpowie daje limit blacka.

Opublikowano

1.Nie mają prawa cie zbanować za wbicie 20 lvla i porzucenie postaci.

2.KamerMod, ja polecam nie logować się 2 dni na konto wbić na botach 20 lvle, kumplowi przerzucasz zmianki a potem ty logujesz się po 1 dniu grasz troche i ci daje zmianki.Oczywiście zmieniając non stop IP

3.Zarobić najlepiej na żółciach niedźwiedzia albo ulepszaczach z m2 na początku.

Opublikowano

1.Nie mają prawa cie zbanować za wbicie 20 lvla i porzucenie postaci.

2.KamerMod, ja polecam nie logować się 2 dni na konto wbić na botach 20 lvle, kumplowi przerzucasz zmianki a potem ty logujesz się po 1 dniu grasz troche i ci daje zmianki.Oczywiście zmieniając non stop IP

3.Zarobić najlepiej na żółciach niedźwiedzia albo ulepszaczach z m2 na początku.

Przecież z tego co wiem nie można ich wymieniać.

Chodzi mi o wbicie te 20 lvl da się na tym bocie? i np danie mu itemków wybonowanie i adnie na główne. 

Opublikowano

@Up

Zbanuja po ip rowniez glowne konto . expbot to kmr na pl lub m2bob platny . ja polecam tzn zlaczke . 40-50 , jakis 20 i 1 lvl . 20 robi zlaczke w m1 , robic dzide na m2 , 20 wysylasz do miasta a tamtego expisz do 10 . potem na bo , 20 dajesz na start orkow a 11 i 40-50 leci na bo i expisz . mozesz tak zrobic full pt i masz po 10 dodan i zmianek . ja tak robilem i w topku mam 10 czy 20 na orki , 8 otrucie , 5 przeszywa 5 krytyk :) oplacalne .

Opublikowano

Ale jakoś te boty chodzą po M2 i potem sprzedają KK na allegro jak to możliwe?

# up zbytnio nie zrozumiałem twojej odpowiedzi.

W jaki sposób najszybciej można wbić te 20 lvl bez bota i ile to ok zajmuje? 

Opublikowano

Aktualnie gram na TBD, wszystkie konta mam na innych mailach. Robię konta 20lv, expię je jedną postacią na bocie. Gdy dostaniesz bana, nie zbanują Ci wszystkich kont, o ile nie są na wspólnym mailu.

Dostałem niedawno bana, na dropku na żółcie. Handlowałem nim z główną postacią, expiłem na dzikich psach z kolegą w PT, a ban poszedł wyłącznie na to konto.

Inna sprawa, że przykładowo w M2, na każdym CH jest kilkanaście botów, więc nie dostaniesz tak łatwo bana.

Opublikowano

Jaki bot i jak zablokować logi? 

tzn moze być postać z 1lvl i eq +6? 

ale raczej chciałbym legalny sposób.

Opublikowano

Bot, którego używam to

www.metin2mod.tk

Jest dość intuicyjny, powinieneś sobie poradzić z obsługą.

Na początku możesz wbijać po prostu w M1 pojedynczo, najlepiej nadzorując jego pracę (tzn. sprawdzać co jakiś czas czy nie pada, czy nie zapuścił się na jakieś zbyt mocne moby, sprzedać śmieci u handlarki). Potem, łatwiej jest podexpiać je, nawet w M2 jedną postacią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...