Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dźwięk na słuchawkach.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze dźwiękiem w cs'ie go. Mam słuchawki Creative Aurvana Live, więc słabe raczej nie są, ale w grze słysze np. dźwięk w prawej słuchawce, a koleś idzie z lewej strony. Po prostu mam jakby zamieniony dźwięk w słuchawkach. Możliwe, że się coś w ustawieniach windowsa porypało, w grze mam ustawienia audio nastawione na słuchawki. Dodatkowo mam jakąs tam zewnetrzną kartę dźwiekową ze starych słuchawek, na początku myślałem, że to przez to, ale karte odłączyłem, a problem dalej taki sam.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Witam, mam problem ze dźwiękiem w cs'ie go. Mam słuchawki Creative Aurvana Live, więc słabe raczej nie są, ale w grze słysze np. dźwięk w prawej słuchawce, a koleś idzie z lewej strony. Po prostu mam jakby zamieniony dźwięk w słuchawkach. Możliwe, że się coś w ustawieniach windowsa porypało, w grze mam ustawienia audio nastawione na słuchawki. Dodatkowo mam jakąs tam zewnetrzną kartę dźwiekową ze starych słuchawek, na początku myślałem, że to przez to, ale karte odłączyłem, a problem dalej taki sam.

to ustawienie na słuchawki w globalu to gówno. Ustaw sobie na 2 speakers albo 5.1. Czasami są też bugi na mapach, że słychać ludzi z innej strony, albo w ogóle słychać kroki, a jesteś sam na mapie i stoisz w miejscu xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

A warto podłączyć tą kartę dźwiękową co mam? Jest ona z jakiś gamecomów już nawet nie pamiętam jakich. Będzie to lepsze niż na zintegrowanej?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A warto podłączyć tą kartę dźwiękową co mam? Jest ona z jakiś gamecomów już nawet nie pamiętam jakich. Będzie to lepsze niż na zintegrowanej?

Pewnie tak. U mnie zewnętrzna karta od soundblasterów jest 10x lepsza niż wbudowana :P

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...