Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Archlord

- Guild Wars

Guild Wars jest płatny ale tylko 1-razowo. Płacisz 60zł (ach ta platynowa kolekcja ^^) i grasz do bólu.

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

tak GW jest spox ale tez moge ci polecic World of Warcraft prawie to samo co GW (jak dal mnie)

Opublikowano

ale za wowa bulisz 60zl/miech ..

Archlord.. ciekawa gra, grałem ale wybrałem nie tą rasę i nie chciało mi się zaczynać od nowa więc podziękowałem ;)

Opublikowano

JA bardzo polecam:

Margonem

plemiona

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

ja bym polecil Maple Story XDD narazie troche sie znudzilo ale niedlugo znowu bd gral ;pp i Archlord narazie sciagam i zobaczymy ale podobno warta uwagi :PP

a mam pytanie co to Archlorda jaka rasa najlepiej grac ?:PP

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@Pipr

tak to prawda jesli grasz na globcu , ja gralem na priv i bylo spoko 0 hackerow mozna bylo spokojnie expic

to ja ci polece Arkanoidy xD (zart)

a tak serio to MapleStory , Lineage , GW , WoW - all z mmo

a tez gram w America's Army , TrackMania Nations czasem CS i sprawdz gry vialink

Opublikowano
LOL a dlaczego nikt nie podał Silkroad? najlepsza gra MMORPG......i darmowa wink.gif

pff.. w ile takich gier grałeś ? 3 ? 5 ? już taki Archlord lepszy, mimo, że nie ma tam tylu opcji

co do rasy w Archlord to Human ale nie powiem jaka klasa jest jednąz najlepszych w pvp i pvm

Elfy maja elementalista, blupio wyglada ale fajnie się gra

Orki Berserker <3 wygląd fajny, mount fajny ^^

od siebie polecam :

Orc Maga lub Berserkera

wejdz i poczytaj ww*.archlord.c*m.p*

btw. co do silka to nie widziałem innej gry, w której postać kasuje na hita playera 15+lvli wyższego ;) i on miał dobre itemy..

Opublikowano

Mam pytanie co do Guild warsa:) Jeśli kupiłbym oryginalną podstawową wersję gry to w momencie w którym chciałbym sobie pograć na którymś z dodatków muszę płacić dodatkowo czy po prostu zainstalować dodatek i wpisać serial z gry bazowej?

@UP: 15+ niższy i zabija na hita? Bajki nam tu snujesz:) Nawet wizardem byś tego nie zrobił:)

gadaj co chcesz ale to gówno prawda:) To tak jak bym na 75 lvl chciał zabić kogoś na 90 ( o 1D lepszy set , ogromna różnica w defie i dmg. Wątpię czy byś go w ogóle trafił a co dopiero zabił).

Jak dla mnie polecam ci silkroad ale tylko w wypadku jeśli masz dostęp do botów:)

Opublikowano

Zawsze jest Diablo 2 :P no ale.. x]

IMO jeszcze jest Lineage 2 lecz trzeba trafić na naprawdę dobry serwer prywatny.

Grając na 5 tylko 1 trzymał dłużej niż miech.

Te które są długotrwałe zazwyczaj mają małe raty.

#up

Jeśli kupisz GW (Proph, Factions, Nightfall [jedna z tych]) to zakładasz konto i grasz. Po zakupieniu kolejnej naciskasz "Dodaj Klucz do konta" czy coś w ten deseń i dodaj klucz od innej części, tak samo w przypadku Eye Of The North która jest 1 UWAGA! "NIESAMODZIELNYM DODATKIEM".

Czyli do grania na niej musisz mieć jakąś inną część

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

ja lubie maple story - jest wiele wersji ( prywatne serwery - czyli takie ktore mozesz zalozyc nawet ty)

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

@UP: 15+ niższy i zabija na hita? Bajki nam tu snujesz:) Nawet wizardem byś tego nie zrobił smile.gif

nie jestem pewien czy niższy lvl ale tyle wywnioskowałem po kuszy xD

Nadal Polecam AL

Tutaj opis :

Kolejny, po RF Online, przedstawiciel gatunku MMOcRPG z azjatyckim rodowodem, którego wydaniem na rynku europejskim i amerykańskim zainteresowała się firma Codemasters. Akcja tego tytułu osadzona została w świecie fantasy nazwanym Chantra, a za jej przedstawienie odpowiada nowoczesny trójwymiarowy engine graficzny. Uniwersum Chantra jest niezwykle zróżnicowane pod względem wyglądu i krajobrazu. Występują w nim lokacje wizualnie nawiązujące do każdego z pięciu elementarnych żywiołów z jakich stworzono ten świat, tj. ognia, ziemi, wody, powietrza oraz ducha. Dodatkowo podzielony jest on pomiędzy strefy wpływów trzech głównych nacji: Ludzi, Księżycowych Elfów oraz Orków, co nie pozostaje bez wpływu na jego wygląd. Wszystkie wyżej wymienione rasy są grywalne i każdy z użytkowników na początku zabawy musi wybrać, do której z nich ma przynależeć jego bohater. Ponadto, w obrębie poszczególnych nacji, otrzymuje do wyboru osiem unikatowych klas postaci, z własnymi indywidualnymi cechami i własnościami.

Nie jest dla nikogo tajemnicą, że głównym celem rozgrywki w każdą grę z gatunku MMO jest ciągłe rozwijanie swojego bohatera, poznawanie przygotowanego przez autorów świata i wykonywanie questów, jak również dynamiczna walka PvP z postaciami kierowanymi przez żywych ludzi. Nie inaczej jest i w ArchLord, aczkolwiek twórcy posunęli się o krok dalej umożliwiając graczom wywalczenie sobie tytułu lorda świata, który posiada nieograniczoną władzę i liczne niezwykłe moce z nią związane. Pełni on tą funkcję przez okres jednego miesiąca, po czym kolejny gracz, który okaże się lepszy od innych przejmuje „pałeczkę”.

Autorzy zadbali o to, aby w świecie Chantra można było znaleźć lub zdobyć setki różnego rodzaju przedmiotów, które podniosą własności prowadzonego bohatera, w tym oczywiście broni i zbroi, jak również o to, aby można je było stopniowo ulepszać. To jednak nie wszystko, ponieważ w ArchLord można wejść w posiadanie magicznych kamieni. Dzięki połączeniu ich z posiadanym ekwipunkiem oraz wykorzystaniu ich unikalnych cech, nasz awatar będzie dysponował jeszcze większą siłą i mocą. System walki nie należy do słabych elementów gry. Jest dość rozbudowany i pozwala na łączenie kilku prostych ruchów w ciosy specjalne. Potyczkom towarzyszą, rzecz jasna, efektowne rozbłyski i efekty graficzne.

Świat gry podlega stałym zmianom związanym nie tylko z cyklem dobowym (dzień i noc), ale i z dynamicznie zmieniającymi się warunkami atmosferycznymi. Wrażenia audiowizualne dopełnia jeszcze oryginalna ścieżka dźwiękowa nagrana przy współudziale Londyńskiej Orkiestry Symfonicznej.

źródło : gryonline.pl