Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] Unlimit3D [Pl] - [Public - Non-Beta ;)]

TraDeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm? no nie wiem czy klon szczerze mówiąc to sam na L99 nie grałem, tylko w team jest osóbka z tego serwa więc podpowiedziała aby tak serwer zmontować więc taki jest.

Opublikowano

Nie polecam ;>

...

Dobra zamknij pysk, ktoś się pyta, czy Ty polecasz, czy nie? Weź szczerze to każdego GÓWNO obchodzi Twoje zdanie, a Ty tutaj coś pierdolisz, zachowaj to dla siebie, powiedz mamie o tym, może się ucieszy...

Tutaj nie potrzeba takich komentarzy...

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

Bardzo fajny server do pogrania na dłużej. Raty nie przesadzone i nie tak łatwo o eq. Może i trochę podobny do L99, ale L99 jest OFF i nie zapowiada się żeby był ON, a Unlimit3D to bardzo ciekawa alternatywa.

Jeszcze jedno pytanie do admina. Czy planujesz kupienie dedyka? Bo wróże temu serverowi dobrą przyszłość a w miarę napływu graczy zwykły komp może nie starczyć.

sygnaturay.jpg

404906102525.jpg

Opublikowano

Dobra zamknij pysk, ktoś się pyta, czy Ty polecasz, czy nie? Weź szczerze to każdego GÓWNO obchodzi Twoje zdanie, a Ty tutaj coś pierdolisz, zachowaj to dla siebie, powiedz mamie o tym, może się ucieszy...

Tutaj nie potrzeba takich komentarzy...

lol... Forum jest od wyglaszania swoich opini,a jak masz/miales nerwowe dziecinstwo to nie musisz o tym kazdemu oznajmiac. Polecam leki na uspokojenie.

Co do tematu,serwer nie jest zly,malo ludzi poki co,ale exp/drop jak dla mnie zbyt maly.

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Gość Mounthains
Opublikowano

dodaj.

- raty serwera

- spolszczenie/klient

- skan

- kontakt z GA

nic nie dodał

kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...