Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy

SystemCheats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

specs are: Windows 7 640gb hard-drive, 8gig ram ddr3, intel duo processor 2.9ghz, ATI Radeon HD 3650 with vga hdmi and dvi port, Motherboard Gigabyte H61M-D2H-USB3, Psu 700watts Shows you temp on the front and 4 blue fans to keep it cool.

koleszka chce za niego 150 funtów nie wiem czy wszystkie parametry podał o co jeszcze pytać o czy się opłaca proszę o szybko odpowiedz :)

Pytanie teraz bo poszukuje komputera do takich gier jak (mw3,black ops,ghost),cs:go,bf3

Default-Logo.png

Opublikowano

funt to 5,15 zł obecnie, czyli kolega chce jakieś 750-800zł za niego. W tej cenie można mieć znacznie lepszy sprzęt moim zdaniem. Zapytaj się jeszcze o dokładny model zasilacza oraz procesora, bo może nie być tak źle.

Opublikowano

Ten zasilacz taki nijaki trochę. Zestaw dobry pod rozbudowę,  na tą płytę wsadzisz wiele nowych procesorów (np. jakiegoś i5), jednak w obecnym stanie nie jest zbyt wydajny, ma słabą kartę graficzną. Za tą cenę bym nie brał.

Opublikowano

specs are: Windows 7 640gb hard-drive, 8gig ram ddr3, intel duo processor 2.9ghz, ATI Radeon HD 3650 with vga hdmi and dvi port, Motherboard Gigabyte H61M-D2H-USB3, Psu 700watts Shows you temp on the front and 4 blue fans to keep it cool.

To na tym pc nie pójdzie cod:ghost? bo może utarguję do 130funtów i za kilka tygodni kupie cześci i wymienie?

Default-Logo.png

Opublikowano

Kupuj ten z Xeonem, wyłożysz najwyżej 150-200zł na nowy zasilacz.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...