Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zagrac Na Yt2Game

straw994

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobili reloga serwa juz dziala wsyztskich wywaliło i teraz nie ma sury w m1 tylko znowu ejst kowala a tasaka zrobiłem kupilem za 700kk intstrukcje dwuręcznego miecza wymieniłem sie syriusz za demoniczne ostrze i kupiłem 12 bryłek i w piecu mojoj gildi se zrobiem:)

Opublikowano

musisz kupic 200dykty 200 pnia i 200 kamienia i wtedy idziesz do zmiemi i bedzie takie okienko po prawej stronie jak podejdziesz do zeimi

Opublikowano

Wlasnie sam sie zastanawiam,skąd mogę skołować te cholerne przepustki do v2. Wie ktoś?? :D

logoaks.gif

Opublikowano

przepustki cholernie prosto z łatwego lochu malp dropią zamiast kryształow ale ne wiem gdzie krysztaly lecą mam 90 lvl z tego co widze jeste najlepszym polakiem na serwie patrzac na eq mam 4 stalki:) a i w v2 teraz leci cholernie szybko kaa w 30 minuzbieralem 1.95kkk do 2kkk nie doszłem bałes sie zbugowania

Opublikowano

mam prośbę czy ktoś może wie gdzie na tym serwerze kupuje się te książki do przywołania konia proszę o pomoc o.O O.o

30299.jpg

32248.png

32846.png

wwwl.gif

Opublikowano

czy wy też teraz nie możecie się zalogować i mi pisze cały czas zostaniesz połączony z serv. i tak już to pisze z 10 minut D:

30299.jpg

32248.png

32846.png

wwwl.gif

Opublikowano

kilka informacji nt. serwera:

1. exp dobry

2. 90 % chinczykow, malo polakow

3. ogolnie malo ludzi

4.w dosyc prosty sposob mozna zrobic wiekszosc mieczy na 90, z reguly wystarczy 12 bryl po 400kk i instrukcje mieczy

5. kasa na 80lvl w lesie- 1kk z moba

6. na srodku sohan jest npc w ktorym mozna kupic itemy do przywolywania metinow i bosow po 300kk

7.na srodku sohan respi sie czerw. smok z ktorego leci zwoj smoka potrzebny do broni na 90lvl 2h

8. w v2 nie ma pajakow, sa za to pustynne lisy z ktorych dropia krysztaly potrzebne do ulepszania stali od +1 do +9, statystycznie dosyc szybko mozna ich sporo nazbierac

9. z metkow 50+ dropia bronie na 60,65,70,75; dlatego maja mala wartosc

jak ktos ma jakies pytania to pisac

Opublikowano

małe sprostowanie do smoka smok respi sie co kilka minut tylkoo ze on sie respi w atlantydzie v1 dolina orkow koło swiatyni i na sohan jak dedną w 1 miesjcu po chwili jest w drugim

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć czemu mi się metin wyłącz i tak długo się loguje do wyboru postaci?

Wyłacza mi grę jak już dochodzi do wyboru postaci...

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...