Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pingwin1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie: Mam dwa konta na jednym świecie. Ale loguję się z innych komputerów i łącza internetowego. Tylko te dwa konta zostały założone na tym samym komputerze i łącza internetowego.

Zbanują mnie? Oni spradzają multikonta po tym kto się skąd loguje czy stąd gdzie zostało założone konto?

Opublikowano

Jak już nieraz miałem multi, jak zacząłem na jakimś świecie to zakladalem 2 konta i grałem, jak przejęli mi jedno to grałem na drugim :), nie powinni tego wykryć bo im się nawet niechce

Opublikowano

Sprawdzają logowania, jednak jakby chcieli to mogą także sprawdzić ip założenia konta.

Opublikowano

To, że założyłeś MK na jednym komputerze to nie znaczy, że muszą Cie zbanować. Niektórzy maja po 5 kont z tego samego IP i grają. Owszem, mogę Cie skontrolować, ale jeśli miałbym powiedzieć to w procentach to sadze, że jest 10% szansy, że Cie skontrolują. Na tyle milionów graczy trudno jest wyłapać multikonta ;) Więc graj spokojnie. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Zalezy od danego swiata , na roznych swiatach rozni supportowicze pilnuja swiatow.

Na s78, na jednym pc na jednym IP , zalozylem wiele kont , 0 reakcji ze strony teamu na 81 to samo.

Na s83 za to jakis idiota , ktory juz przy kilku kontach banuje za multi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...