Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można nadać rangi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż wpisałem /pex group Headadmin user add Sniadus i wszystko pieknie ładnie ale  chcialem dodac moderatora koledze to wpisalem /pex group Moderator user add NehW i nic mam w permissions moderatora i nw co dolega prosze o pomoc

Opublikowano

Opiszę Ci co i jak.

Wejdź w konsolę serweraWpisz op Twoj_nickPrzejdź do gryW grze wpisz /pex user Nick_kolegi group set Ranga | Ewentualnie /azsetrank Nick_kolegi Ranga lub /setrank Nick_kolegi Ranga

Jeżeli potrzebujesz jeszcze pomocy z serwerem zapraszam na PW.

PS. Nie musisz dawać opa, możesz sobie od razu dać np. /pex user Twój_Nick group set Ranga.

Pomogłem?

Zostaw mi LUBIĘ TO pod postem, dzięki!

Cytujesz mój post?

Kliknij CYTUJ!

Opublikowano

teraz spróbowałem wpisac /pex group Moderator user add Sniadus to mam teraz gracza a nie moderatora a chce zmienic /pex group Headadmin user add Sniadus to dalej mam gracza 

Opublikowano

Zrob tak:

w konsoli

/pex user (nick) add *

A potem w grze/consoli

/pex user (nick) group set (ranga)

PS. nwm oco ci chodzi bo u mnie jest to na fioletowo ;\

Opublikowano

teraz spróbowałem wpisac /pex group Moderator user add Sniadus to mam teraz gracza a nie moderatora a chce zmienic /pex group Headadmin user add Sniadus to dalej mam gracza 

Podaj ip serwera na pw, wersję to wbiję i pomogę Ci ogarnąć.

PS: /pex group? Nigdy z tego nie korzystałem.

Pomogłem?

Zostaw mi LUBIĘ TO pod postem, dzięki!

Cytujesz mój post?

Kliknij CYTUJ!

Opublikowano

Zależy jaki masz plugin do nadawania rang bo jak permissions no to /pex user nick group set rang a jesli pisze Ci ze źle wpisz to samo co w grze tylko że w konsoli bez /  . Albo /setrank nick ranga ;p. Pamiętaj żeby wpisać taką nazwe rangi jaka jest zapisana w permissions 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ja ci polecam plugin AzRank jest o wiele lepszy ustawiasz tak /setrank albo /azrank nick i ranga i jak chcesz to piszesz jeszcze ile dni ma byc ranga

np. /setrank fajrant123 HeadAdmin 30 lub /azrank fajrant123 HeadAdmin 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...