Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony do zarabiania (Nie wiem jak to nazwać :P)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taa korzystałem z adf.ly zarobiłem 30zł w 2 miesiące nie opłaca się bo to mało hajsu a na PPA możesz więcej zarobić ;)

410701400406615815990.png

Opublikowano

Na skracaczach linków spokojnie można zarobić kilka dolarów dziennie.

PPA? Co to? ;)

PPA polega na tym że wrzucasz jakiś plik na hosting, promujesz link do tego pliku, a jak ktoś chce go pobrać to musi wypełnić oferte (zazwyczaj płatną), a ty za każde pobranie dostajesz średnio po kilka dolarów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja tam próbowałam różnych sposobów zarabiania w necie od wypełniania ankiet do czytania e-maili i raczej dużego zysku z tego nie było >.> Więc nie polecam, lepiej się gdzieś zatrudnić. ^^ 

Opublikowano

Adfly i shorte to najlepsze skracacze.

A w PPA to stawki są różne, to już zależy od tego kto jaką oferte wypełni. Stron PPA jest dużo np. Astrocash, Firecash, Sharebay, Highcash.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Stawki na tych dwóch są chyba podobne. Możesz korzystać z dwóch jednocześnie.

A PPA polega na tym co napisałem wyżej. Ktoś chce pobrać plik, ale do jego pobrania jest wymagane wypełnienie oferty (zazwyczaj jest to zapisanie się do subskrybcji sms co płaci się za to kilkanaście złotych tygodniowo). Jak ktoś to już zrobi to ty dostajesz za to jednorazowo jakieś pieniądze.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...