Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co/Gdzie na wakacje? Pochwal się :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie nie jadę bo mój chłopak nie umie się zdecydować czy jedziemy do Alicante czy na Majorkę.

Oczywiście, propozycję Costa De La Luz lub Costa Del Sol również zostały odrzucone bo on nad nasz zasyfiony Bałtyk chce ;__;

I żyj tu z ignorantem...

Opublikowano

Nigdzie nie jadę bo mój chłopak nie umie się zdecydować czy jedziemy do Alicante czy na Majorkę.

Oczywiście, propozycję Costa De La Luz lub Costa Del Sol również zostały odrzucone bo on nad nasz zasyfiony Bałtyk chce ;__;

I żyj tu z ignorantem...

Pytałaś o wycieczkę do sąsiedniej galaktyki? Serio te nazwy typu "Costa De La Dupa" kogoś przyciągają?  xD

// ======

Zamierzam wbić grandmastera na EU, a później znaleźć przyjaciół.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Nigdzie nie musze się zbytnio ruszać, plaże przecież mam u siebie w mieście. Ale na mazury na parę dni się wybiorę raczej.

Opublikowano

I żyj tu z ignorantem...

Benicassim polecam, byłem w zeszłym roku.

Na wieś, potem Dębki i z powrotem na wieś.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Pytałaś o wycieczkę do sąsiedniej galaktyki? Serio te nazwy typu "Costa De La Dupa" kogoś przyciągają?  xD

// ======

Zamierzam wbić grandmastera na EU, a później znaleźć przyjaciół.

Costa Del Sol - Wybrzeże Słońca.

Costa De La Luz - Wybrzeże Światła.

I nie przyciągają zbytnio przez to jest wspaniale jechać tam na wakacje :3

Benicassim polecam, byłem w zeszłym roku.

A jechałeś na długo? Z biurem i po jakiej cenie bo może z siostrą pojadę jak obroni pracę. :D

Opublikowano

Właściwie to ciągle pracuję, więc moje wakacje od dłuższego czasu ograniczały się do weekendowego wypadu "gdzieś" i do sobotnich imprez ze znajomymi.
W tym roku jeżeli nie będzie mi szkoda grosza to pewnie pojadę do Chorwacji (nie dlatego że jest popularna, ale dlatego że wypad nie jest aż tak kosztowny).
Pod uwagę brałem też opcję wypożyczenia jakiegoś Porsche na weekend i pojechania gdzieś przed siebie. Namiot można rozbić w wielu miejscach a whisky doskonale smakuje pod gwiazdami :)

f.png

Opublikowano

Costa Del Sol - Wybrzeże Słońca.

Costa De La Luz - Wybrzeże Światła.

I nie przyciągają zbytnio przez to jest wspaniale jechać tam na wakacje :3

A jechałeś na długo? Z biurem i po jakiej cenie bo może z siostrą pojadę jak obroni pracę. :D

Leciałem samolotem z siostrą, domek wynajmował wujek z Belgii, więc nie wiem jak cenowo. Ale ogólnie okolica mi się bardzo podobała, chociaż pewnie wpływ na to miał fakt, że pierwszy raz byłem w Hiszpanii xD Także zbytnio się moją opinią nie kieruj, bo dla mnie i tak wszystko byłoby super, wow i w ogóle.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Domek :)

Właściwie to ciągle pracuję, więc moje wakacje od dłuższego czasu ograniczały się do weekendowego wypadu "gdzieś" i do sobotnich imprez ze znajomymi.

W tym roku jeżeli nie będzie mi szkoda grosza to pewnie pojadę do Chorwacji (nie dlatego że jest popularna, ale dlatego że wypad nie jest aż tak kosztowny).
Pod uwagę brałem też opcję wypożyczenia jakiegoś Porsche na weekend i pojechania gdzieś przed siebie. Namiot można rozbić w wielu miejscach a whisky doskonale smakuje pod gwiazdami  :)

Z tym Porsche to naprawdę dobry pomysł :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W tym roku Brazylia. Jadę na MŚ z ojcem i żoną :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...