-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Truskafeczkaa
Truskafeczkaa
Witam, więc mam problem tak jak w temacie, gdy komputer się włącza zwykle rano jak w nocy jest wyłączony i po południu gdy wracam ze szkoły pokazuje się informacja "Gigabyte Dual - Bios" U góry na środku ekranu, komputer 3 razy się wyłącza, a potem włącza poprawnie czytałem o owym Dual Biosie i wyczytałem, że włącza się gdy jeden jest uszkodzony, ale ja nigdy nie grzebałem przy BIOS'ie bo nie znam się na tym i nie chcę czegoś zepsuć ;d
Dodam, że komputer kupiłem (w lutym)3 miesiące temu w SATURN'ie i już w kwietniu był w naprawie, ponieważ system nie wykrywał dysku ; > Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi i dlaczego wyskakuje taka informacja? Najbardziej denerwujące są dwa fakty - to, że komputer uruchamia się 3 razy i to, że nie chcę aby znowu wrócił do naprawy, ponieważ no nie jestem zadowolony z usług gwarancyjnych ( Komputer wrócił z porysowaną obudową i trochę buczy, czego nie było, aż do momentu oddania komputera do serwisu)
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.