Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heal

NidoranChannel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż ostatnio oglądałem YT(neverwinter) i znalazłem taki filmik

www.youtube.com/watch?v=hNTXs92EerI 

, powiedzcie mi dlaczego on na tym filmie się tak Healował(Leczył) ??

Opublikowano

Featsy, uroki oraz pacze, przez które GWF przeżywał odrodzenie. Aktualnie nie wiem, czy jest to jeszcze możliwe, gdyż mam przerwę w grze.

Opublikowano

Okey, dzięki tylko jest jeden problem - mianowicie co to są featsy oraz pacze :?

Featsy, czyli osiągnięcia klasowe. Z kolei pacze(patch) to aktualizacje przeprowadzane na bieżąco. Np.. w celu naprawy błędów z teksturami, z działaniami skilli. Nie myl z aktualizacją dodającą nowy moduł.

Opublikowano

Life Steal+ Sentinel+ Restoring Strike (2x większe leczenie przez Sentinela).

Teraz Sentinele mają mocno obcięte dmg względem Destroyera, wiec mniej osób będzie mieć takie tanki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co do tych twoich "PACZY" to naprawiajace bugi oraz inne tego typu duperele nazywa się "łatka" bądz bardziej stosowany "hotfix" 

a Pan UP wyjasnił pytanie tematu

Opublikowano

A co do tych twoich "PACZY" to naprawiajace bugi oraz inne tego typu duperele nazywa się "łatka" bądz bardziej stosowany "hotfix" 

a Pan UP wyjasnił pytanie tematu

picard-facepalm-o.gif Jeżeli coś poprawiam i jednocześnie to dodaje, to aktualizuje.... I jak chcesz się bawić w wikipedie, to na wstępie masz wyjaśnione, co to jest. Czyli poprawka lub uaktualnienie. Czyli mogę powiedzieć aktualizacja.... Brak epitetów by to opisać.

Dzięki wszystkim

A jeszcze jedno, jaki artefakt mam wziąć na GWF?

Mnie się podobały i myślałem o takich, jak regularnie grałem: Latarnia, Tajańska Księga, Kruk(do pvp). Teraz wszystko się zmieniło, więc lepiej poczytaj o właściwościach i bonusowych statystykach i wybierz optymalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...