Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus 2014 - Bot

Lou.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

settings  i masz po ilu ma % przestać walczyć, ustaw sobie jak chcesz, a poniżej masz do wyboru i ustawiasz Use food 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema!

Zacząłem grać w gladiatusa. Nie za bardzo ogarniam, więc mógłby mi ktoś zapodać najlepsze ustawienia na bota na niski level? :D

tu raczej  nikt ci nie napisze jak masz ustawić bota  bo praktycznie każdy  ustawia pod swoją postać  

tak więc mogę ci powiedzieć co gdzie jest  ale nikt ci nie powie jak ustawić bota na niski lvl , np ja na 1 vl   będę  bił niedźwiedzia a ty dopiero  szczura  :D   po prostu ustaw tak byś dawał  rade  na wyprawach  czy tez lochach  ;p 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Działał cudownie przez dwa tygodnie. Wszystkie opcje bez zarzutu. Niestety od paru dni przestał. Działał na specjalnie postawionym kompie gdzie nie wprowadzałem żadnych zmian także wiem, że przestał działać sam z siebie. Podmianka na nowo sciagniety także nic nie dała. Objawy? Najpierw zaczął zawieszać www a po ponownym uruchomieniu nie włącza się w ogóle.

Ktoś ma podobnie? Albo komuś działa w tej chwili? Z góry dzięki za odp.

/edit

Lou. dzięki za feedback

Tajny link, który odpowie na wszystkie Twoje pytania?

Opublikowano

sprawdź czy nie było aktualizacji .. 

niestety nie wiem co  masz za błąd   bo mnie działa bez zarzutów 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam z dniem  28.01.2016  bot został zaktualizowany do v 3.7

Co zostało dodane,naprawione . 

w skrócie  nie  działało jedzenie  jakiś błąd z lochami  

auto logowanie nie działało 

bot teraz wybiera  najniższy  lvl do atakowania na arenie  czy coś takiego 

bot nie restartował  lochów  tylko je robił dalej  mimo że  była ustawione opcja restart  po  x walkach 

Co ja się będe rozpisywał   :D wszystko pisze poniżej w  wersji eng.

What is done:

1. A new launch screen on startup
    • This detects some "common" problems such as connection issues
  2. Autoupdater fixes
    • Update from 3.6 to 3.7 will be the last time your settings will be reset during update
    • Earlier version will be deleted
  3. Arena adjustments
    • Possibility to attack highest level enemy instead of lowest in both arenas
    • Bot will make 6th attack against same enemy (popup window in gladiatus page)
  4. Bug fixes
    • Health settings are now working
    • "Error while reading sh" is fixed
    • Npcs & Dungeons for level 112 in Germany have fixed
    • Autologin fix
    • Dungeon restart fix
    • Bot detects failed quests correctly

niżej  link do  tematu z  update 

http://dreameri.do.am/news/version_3_7/2016-01-25-19
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

raczej nie  .bo skoro  kupowałem  ruble za 300 zł   i nadal konto jest   :P 

korzystam aktualnie na s30   i działa  bez zarzutów  , nie wiem jak s201   bo  teraz sporo  up'ków  wchodzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zacny bot, ale mam problem, dobiłem 10 i chciałem lochy puszczać, ale coś nie działa, Wybrałem który bot, zaznaczyłem advance i dungeon by je robiło i nic, tylko przeładowuje stronę co chwile

Opublikowano

Zacny bot, ale mam problem, dobiłem 10 i chciałem lochy puszczać, ale coś nie działa, Wybrałem który bot, zaznaczyłem advance i dungeon by je robiło i nic, tylko przeładowuje stronę co chwile

advenced to  loch zaawansowany :)  dlatego ci nie robi   :D ja się tam pomyliłem  jak pisałem temat 

ewentualnie zakładka  dangeon  zobacz czy nie masz czegoś źle  ustawionego  :D 

Opublikowano

Witam, mam problem. Mianowicie nie mam nic do wyboru w polu prowincja ;-; NF 4 jest, Windows XP SP3. Generalnie za pierwszym włączeniem pokazywały się prowincje, nagle wywaliło bota i po ponownym uruchomieniu już niestety ich nie było. Jakieś rady lub wiedza wam znana na ten temat?

bez linków

Opublikowano

spróbuj  pobrać od nowa i zrobić nowy folder dla niego , jeśli nie działa  to pisz  na forum  bota , mnie aktualnie działa   bocimy na s31 xD 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

niestety każdy ma ten problem  iż  był upek  6 czerwca ;[ 

trzeba czekać aż  twórca bota  się pojawi i poprawi  coś  na stronie pisał że pod koniec miecha będzie wznowiona praca   , bo tak samo aktualnie auto  używanie jedzenia nie działa 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Informacja.

Z przykrością informuję, że autor bota zrezygnował z napraw bota, czyli aktualna wersja 3.8.2 jest jego ostatnią oraz nie będzie więcej poprawek.

Problem z podziemiami, jedzeniem oraz lochami zaawansowanymi nie zostanie naprawiony, a przynajmniej przez byłego twórcę.

Kod bota został udostępniony za free na stronie głównej, jak ktoś ogarnia to miłej zabawy ^^

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak w tej chwili z botem? Da się go jeszcze używać? Czy aktualizacje zrobiły swoje i padł?

bot działa ale  kilka opcji jak np leczenie nie działa ;[ 

coś tam jeszcze xD 

jak pisałem wcześniej  na stronie głównej są pliki   bota  można samemu edytować dodawać usuwać itd  ;p.

tak więc  wyprawy  lochy  arena działa ale od czasu do czasu  by ct działało  trzeba resetować  ustawienia  ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...