Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki za 200-300 zł na zewnątrz

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie razery dobrze grają, jeśli porównamy budżet słuchawek do 200 zł. Jeśli tak chcesz te razery to electry. Krakeny jeb*y mi po 6 miechach użytkowania, a mojemu koledze electry dłużej trzymają i lepiej grają

Opublikowano

Zamiast czytać opinie na stronach tylko o grach warto w przypadku słuchawek poczytać opinie i recenzje na stronach dla audiofilii.

W przypadku słuchawek "dla graczy" te nie różnią się kompletnie niczym od innych bez tego napisu. Z jedną różnicą że na słuchawkach masz inny napis czy znaczek innej firmy.

A przy razerze czy innych słuchawek "dla graczy" spora część ceny ty słuchawek to właśnie firma i ten napis. Mimo że takie same słuchawki bez tego napisu innej firmy kosztowały by dwa razy mniej.

W tej cenie słuchawki "wyjściowe" to Shure srh240 bądź creative aurvana live, prócz tego dobre będą superlux'y hd 668b/ 681.

Opublikowano

Żadne for gejmers nie będą dobre. Jak chcesz wyjściowe w tym budżecie to z całego serca polecam Shure SRH240, izolacja na bardzo dobrym poziomie (a w razie czego można ją poprawić), są podatne na modyfikacje, wygodne i przede wszystkim łatwe do napędzenia, będą głośno i ładnie grać z byle źródła.

Opublikowano

NIe bierz razer'ów

ja bym z tymi chlebakami 

na uszach nigdy nie wyszedł ,

już lepsz były by douszne.

Opublikowano

A masz zamiar rzucać je o ścianę? Wiadomo, że jak ci spadną parę(set) razy z biurka to nic się nie stanie i jeśli masz zamiar brać z razer'a coś, to weź krakeny.

I przy okazji, krakeny mają micro.

Opublikowano

akurat mikro ja nie potrzebuje bo mam swój dobry + wybieram wersje bez mikro 

Głupia decyzja. 

Bierzesz sraczkowate razery na wyjścia, które nie dość, że słabą brzmią, to jest kosztują chore pieniądze ? 

Opublikowano

Bym chcial ciebie zobaczyc w razerach electra na miescie . One bardzo dziwnie wygladaja na glowie , bo sa wielkie. krakeny inna sprawa. na miasto mozesz pomyslec o jakis mniejszych sluchawkach, albo zainwestowac 200 zl w sluchawki do domu i grania, a 100 do wyjsc, nic nie poradizmy, ale ja bym w moich electrach na miasto bal sie wyjsc

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@pat531

Nie wiem po co zakładasz temat skoro i tak wiesz lepiej. Chyba że czekałeś na potwierdzenie wyboru, ale tego w tym przypadku nie będzie.

Dostałeś sporo propozycji znacznie lepszych słuchawek, ale jeśli dla ciebie ważniejsza jest firma czy znaczek to wybierz cokolwiek co ci się bardzie podoba i tyle.

Opublikowano

Mam te ''wspaniałe'' Krakenki i co mogę powiedzieć..... najgorszy wybór słuchawek w moim życiu. Nie polecam. Shure albo CAL'e będą najlepsze do miasta, jak i do domu. Możesz tez brać jakieś Superluxy

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...