Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie zbugować młodego lwa?

mikikox123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dfa się to zrobić tylko wizualnie więc nie masz co liczyć

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nie wiem jak to jest aktualnie, ale kiedyś można było bić z takiego wierzchowca metiny, a robiło się to tak, że ze znacznej odległości klikało się na metin na auto i w czasie gdy postać biegła do tego metina wystarczyło wskoczyć na wierzchowca

Opublikowano

Nie wiem jak to jest aktualnie, ale kiedyś można było bić z takiego wierzchowca metiny, a robiło się to tak, że ze znacznej odległości klikało się na metin na auto i w czasie gdy postać biegła do tego metina wystarczyło wskoczyć na wierzchowca

To już nie działa od długiego czasu, ale to co napisałeś jest prawda, był taki bug (Zdarzało się to nawet z zwykłym koniem).

Możesz ew. pogrzebać coś w skryptach, które siedzą w rootach.

Jak znajdziesz interesujące cie funkcje, to możesz z nich skleić sobie nowy plik *py korzystający z tych funkcji, tak jak ty sobie je zorganizujesz.

Oczywiście to też nie jest pewne, bo nie wiem czy nadal da się ładować pliki *py do clienta PL'a.

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...