Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Spadek FPS+wzrost pingu.

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Od 2-3 dni dosłownie co runde FPS'y spadają mi do 10, a ping w tym samym momencie rośnie do 250. Dzieje się tak przez 15 sekund, muszę po prostu stać w miejscu i przeczekać ten czas. Nie ważne, czy rundę gram 6 minut, czy minutę, i tak tylko raz się to pojawi, i tak przez cały mecz (30 rund).

Dzieje się tak tylko w CS:GO, w 1.6 nic takiego nie ma, ani w innych grach.

Jakiś słaby laptop:
uHFu0Dc.png

jakieś pomysły? nie da się przez to grać ;p

279981407253602336505.png
Opublikowano

Może to pomoże, choć wątpie;

Biblioteka -> PPM na CS:GO -> Właściwości -> Pliki lokalne -> "Sprawdź spójność plików".

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

zmień rate , przeinstaluj grę . Być może komputer Ci się przegrzewa i dlatego spadają Ci fpsy ( miałem tak samo na starym komputerze w każdej grze po 4-5h użytkowania) . Niewiem dlaczego w trakcie spadku fps wrasta Ci ping ? jakiś problem z netem? utrata pakietu? Możesz spróbować to co zaproponował kolega wyżej czyli sprawdzić spójność plików . Równie dobrze mógłbyś spróbować zaktualizować sterowniki do karty graficznej być może coś to pomoże . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Hej,

Od 2-3 dni dosłownie co runde FPS'y spadają mi do 10, a ping w tym samym momencie rośnie do 250. Dzieje się tak przez 15 sekund, muszę po prostu stać w miejscu i przeczekać ten czas. Nie ważne, czy rundę gram 6 minut, czy minutę, i tak tylko raz się to pojawi, i tak przez cały mecz (30 rund).

Dzieje się tak tylko w CS:GO, w 1.6 nic takiego nie ma, ani w innych grach.

Jakiś słaby laptop:

uHFu0Dc.png

jakieś pomysły? nie da się przez to grać ;p

To jak Ty odpalałeś Lol'a z bolem ? z 5 fps'ami xD ?

Może laptop jest w trybie oszczędzania energi ? Pobiera jakieś aktualizacje w tle ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Może to pomoże, choć wątpie;

Biblioteka -> PPM na CS:GO -> Właściwości -> Pliki lokalne -> "Sprawdź spójność plików".

Nie pomogło ;c

zmień rate , przeinstaluj grę . Być może komputer Ci się przegrzewa i dlatego spadają Ci fpsy ( miałem tak samo na starym komputerze w każdej grze po 4-5h użytkowania) . Niewiem dlaczego w trakcie spadku fps wrasta Ci ping ? jakiś problem z netem? utrata pakietu? Możesz spróbować to co zaproponował kolega wyżej czyli sprawdzić spójność plików . Równie dobrze mógłbyś spróbować zaktualizować sterowniki do karty graficznej być może coś to pomoże . 

Wątpie, że się komputer przegrzewa,  nawet od razu jak odpale kompa to po 2/3 rundach się to zaczyna. Zaktualizuje też te sterowniki, ale nie wiem czy to coś da ;c

To jak Ty odpalałeś Lol'a z bolem ? z 5 fps'ami xD ?

Może laptop jest w trybie oszczędzania energi ? Pobiera jakieś aktualizacje w tle ?

Nie jest :D Nic nie pobiera.

nie gram na bolu ;x

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...