Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Wymiana obecnie zablokowana"

socek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , a mianowicie mam problem z platforma steam. Po niekad problem zwiazany jest z cs go , gdyz  kupilem steam i po 2 dniach ujrzalem takie cos : Wymiana obecnie zablokowana.

Widnieje to na moim profilu steam , nie moge dokonywac wymian , a w ekeipunku mam  naprawde bardzo dobre skiny noz itp,
Pytanie brzmi czy to kiedys sie skonczy i jak na to moge wplynac  aby  usunac ta blokade.

+ podczas wymian pisze : Nie możesz dokonać wymiany z (nick uzytkownika), ponieważ konto tego użytkownika jest zbanowane w systemie wymiany.
Opublikowano

Albo dostałeś bana na wymianę steam , albo zalogowałeś się na nowym koncie i nie możesz się wymieniać przez 15dni :) Jeżeli nie wiesz oco chodzi , proponowałbym Ci napisać ticketa do supportu dlaczego dostałeś taką wymianę bo jak wiesz ,  z różnych powodów mogłeś takową dostać.

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Nie steam guard juz minal te 14 czy 15 dni tylko "Wymiana obecnie zablokowana."

Bd probwal do supporty dzieki , ale szkoda mi tych skinow ;(( Noza!!!!! )

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam mam problem z Steamem gdyż nie wiem o co chodzi ... kupiłem konto a na górze widnieje napis masz powiadomienie od pomocy technicznej Steam proszę o pomoc .

Opublikowano

Witam mam problem z Steamem gdyż nie wiem o co chodzi ... kupiłem konto a na górze widnieje napis masz powiadomienie od pomocy technicznej Steam proszę o pomoc .

może na e-mailu coś jest ? skrzynka odbiorcza konta steam?

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

bana na handel można dostac nawet za to że ci ktos da skina wartego np ze 200e i moga uznac że sie kombinuje :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...