Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cały zestaw ? Ile watch dogs fps ?

Bolgerpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar Kupić CAŁKIEM nowy komputer i mam pytanie czy te części to wszystko ? czy muszę dokupić dysk sata ? bo teraz w kompie mam ATA jakiś dysk więc nie wiem nic o tym. Napiszcie mi czy ten zestaw to cały nowy komputer.

A więc o to pytania :

1. Uciągnie watch dogs ultra full hd bez V-Sync (nie potrzebne to v-sync)

2. Niczego w zestawie nie brakuje jakieś części czy czegoś ?

3. Czy obudowa starczy aby to wszystko w niej pomieścić ?

4. Czy zasilacz da radę przy tych podzespołach ?

5. Płyta Główna pasuje ?

post-1160327-0-71092700-1400672755_thumb.png

Opublikowano

1. Watch Dogs wyszło? Widziałeś testy? Premiera za 6 dni, także nie zadawaj durnych pytań skoro gra się nawet nie ukazała.

2. Nie brakuje.

3. Tak.

4. Ze sporym zapasem.

5. Tak

Jeśli chodzi o sam zestaw to jeśli masz dysk ATA to musisz kupić nowy na SATA. Ten co masz na obrazku jest bardzo dobry. Zaś sam zestaw nie wygląda źle poza procesorem i płytą główną. Procesor pod OC, a płyta która dość średnio na to pozwala. Zamierzasz podkręcać tak w ogóle procesor? Bo jeśli nie to weź zamiast niego i5 4570. Minimalnie wolniejszy, a 150 złotych w kieszeni.

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.
http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/
to ta usługa.
Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz
O44Y129AC8
i naciśnij obok wyślij to koszt montażu zmieni się na 1 złoty, a wysyłka będzie darmowa.
Alternatywnie zamiast montażu możesz wybrać kartę sieciową wi-fi Asusa, dokładnie taką
http://www.morele.net/karta-sieciowa-asus-usb-n10-nano-621331/
Wtedy  przy zamawianiu skorzystaj z kodu
WP35ZXZG5A
Opublikowano

Nie processora nie podkrecam i wymagania watch dogs juz sa wystarczy zobaczyc. Tak wiem ze sa nie oficjalne ale podane przez ubisoft. Ale napiszcie mi bo nie rozumiem. Mam ten dysk sata w zestawie bo nie widze. Karte dzwiekowa potrzebna i karta sieciowa? Czy to wszystko w zesttawie jest?

Opublikowano

Zabawa w dwa konta? Jakiś konkretny powód?

Wymagania są no i co z tego? Mogą sobie być i mieć niewiele wspólnego z prawdą. Póki gra się nie ukaże to nie ma co gdybać nad klatkami.

Dysk SATA jest w zestawie z obrazka.

Opublikowano

Nie. Na komorce z facebooka jestem zalogowany.

@Edit Pomyłka na komórce przez Facebook na komputerze timez.

Czyli dyskow już nie trzeba dobra.

A ten ram to może być tylko jedna kość nie pogorszy wydajności ?

Opublikowano

Nie. Na komorce z facebooka jestem zalogowany.

@Edit Pomyłka na komórce przez Facebook na komputerze timez.

Czyli dyskow już nie trzeba dobra.

A ten ram to może być tylko jedna kość nie pogorszy wydajności ?

Zawsze jest wydajniej, gdy masz 2 kości, ale nie jest to jakoś bardzo zauważalne.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dobra sprawa wyjaśniona z tym "multi kontem" A więc będę pisać z tego konta ponieważ z blogera pisałem tylko przez facebooka z komórki. Tak wiec to konto bloger zostało zamknięte a to konto może być dlatego będę pisać z tego konta wszystko wyjaśnione.

I pytanie:

1. Czy ta karta dzwiękowa i karta sieciowa jest wbudowana ?

2. Czy dysk SSD wbudowany ?

3. Napiszcie mi ponieważ chodzi mi o cały nowy komputer bo nie chciałbym żeby potem było coś takiego że mi net nie działa albo ze dźwięku nie ma.

Te pytania tyczą się zestawu Kicława.

Opublikowano

Dźwiękowa i sieciowa są zintegrowane w płycie głównej, kiedyś sobie możesz dokupić Xonara za 100zł dla lepszego dźwięku, ale to tylko jeśli masz odpowiedni sprzęt (głośniki / słuchawki). Ale tak to integra wystarczy, jest niezła.

SSD nie ma, bo w tym budżecie jest nieopłacalne (120GB SSD kosztuje około 250-300 zł).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Aha, o to chodzi z SSD ja myślałem ze to jakaś bardzo potrzebna rzecz do komputera bez której się go nie opali dzięki:) Co do głośników to mam kolumny Panasonic CD STEREO SYSTEM SA-AK40 a monitor neovo F-417. Więc gdy już zakupie komputer to zaczne kupować nowe głośniki. Mam pytanie czy wydajność komputera spadnie gdy podłącze go do Telewizora 50 Cali ? tzn. straci tysiące fps gdy podłącze komputer przez kabel AV do tv 50 cali to komputer będzie tak samo działać czy wydajność straci ?

Opublikowano

Wydajność nie zależy od ilości cali, tylko od rozdzielczości. Jeśli telewizor jest Full HD, to tragedii nie będzie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Niezbyt, prędzej 4570 / 4590. Podobne osiągi a cena jednak niższa.

Zresztą dostałeś zestaw, co ci nie pasuje?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No właśnie ten zasilacz nigdy o takim nie słyszałem i czy na 100% nie spali on komputera ?

I ta obudowa Corsair Nie ma czasem słabego chłodzenia ?

I gdzie się bardziej opłaca ? techplanet czy morele ?

Opublikowano

zasilacz na pewno lepszy od deusa 

ale ta obudowa to porazka 

biez tego zalmana z3 

Tak z innej beczki.

Jak wy chcecie wsadzić kabel AV do GTX770 xD?

a chuj go tam wie

Opublikowano

200R porażka? Mógłbyś uzasadnić? Kolor ci się nie podoba, złe proporcje boków, nie ma różowych diod? Serio, w czym jest taka zła?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

I tak mam teraz smażalnie w kompie :)

No dobra to biorę zestaw kicława i zmienię może obudowę na zalman z3 :) (Bardziej ufam zalmanowi)

I gry mi pójdą Ultra 1200 rozdzielczość ? ponieważ nie mam fullhd w monitrze.

(Kabel av ma końcówkę z USB więc podłączę go pod USB drugą część do telewizora i zadziała)

Opublikowano

Temat do zamknięcia zakupiłem zestaw kicława jutro lub jeszcze dziś będzie:)

Wymieniłem jednak obudowę na zalman z9 a zasilacz oby starczył

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...