Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po Odpaleniu Rsro Przez Loadera Wylacza Gre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak:

-Odpalam ribota

-Odpalam silka przez loadera(z uwzglednieniem portu itd)

-Klient wlacza sie lecz po chwili wylacza sie i pokazuje sie blad (tabelka z opisem bebechow kompa)

To raczej nie wina "slabego kompa" bo normalnie pale 3 silk i smiga. Mial ktos taki problem, wie co mozna z tym fantem zrobic?

Opublikowano

sprobuj wgrac najnowsze stery karty graficznej i Direxa nowego i wylacz zabezpieczenia Firewall mozliwe ze blokuje ci porty

Opublikowano

tak jak mowilem sprobujcie wgrac nowe stary do grafy i odblokowac porty chce wam pomoc ale nie wiem czy moge wstawic link do innego forum gdzie dokladnie opisuja jak udblokowac zabezpieczenia firewall

czasami jest tak ze potrzeba starsze stery od grafiki niz te co macie poczytajcie tez na innych forach silkroad tam gdzie nie ma botow tez duzo byloo tym pisane

Opublikowano

Wiec tak stery do grafy (niewiem czy mozna starsze bo te co mam to sa do calej serii 9 GeForce) odblokowalem dodalem silka do wyjatkow, po co mam nowszego direxcta sciagac( mam 9c a nowszy to 10 prawda) i czy pod xp to chodzi wogole?

Opublikowano

NAPRAWIŁEM PROBLEM:] Po prostu wyłączyłem całego Firewalla....nie dodałem silka do wyjątków tylko po prostu całego wyłączyłem :] Problem od razu ustąpił:pp Dziękuje za poradę :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem czy to u ciebie pomoze ale sprobuj bo mialem to samo przez miesiac ze ciagle mnie wywalalo z gry wylacz w Ribocie Pick Drops (Free) to zeby bot podnosil tylko twoje itemki a nie innych graczy

ja mailem tak przez miesiac ze ciagle mnie wywalalo jeden koles napisal ze to dziala odznaczylem i od tamtej pory mnie nie wywala z gry

Opublikowano

To tak: udalo mi sie wlaczyc klienta lecz musialem zaznaczyc patch seda i redirect world ip. Tylko w bocie pisze ze udalo sie zalogowac ale nie widze skili w tabelce( czy ma znaczenie ze mam radiowy internet i brak wlasnego ip?)

Ok. problem naprawiony o tyle ze przestalo sie wylaczac(zmiana jezyka z kr na pl;D)Ale kolejny problem to "Server signature error 01" a nastepnie dc silka. Zaznaczam redirect login ip(port daje 16000) i zaznaczam jeszcze opcje multiclient a potem wywala wyzej wymieniony blad. Ktos umie zaradzic?

Opublikowano

server signature error jest kiedy cie odlacza z silka i bot sie nie moze przelogowac bo nie masz poloczenia z serverem, albo twoj net / firewall / antivir padl lub blokuja bota, albo serv down.

Opublikowano

@UP. Wylaczylem firewalla i antywirusa. W pewnym sensie pomoglo bo nie ma bledu ale okno wlaczajacego sie silka(to male) dlugo sie wlacza tzn nie wlacza silka wcale. I to w tutku z problemami nie pomaga tzn wlaczanie sro.ru i resy kompa.

Dobra juz bot mi dziala z tym ze czasem (nie wiem od czego to zalezy) przyjdzie na spota i nie bije nic. Pisze po rusku ze niedostepny cel- wie ktos dlaczego tak sie robi? Moze cos zle ustawiam?