Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arni_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie Zapraszam was do gry i wspólnej zabawy...

Powstała Guild   _P_o_L_s_K_a_   serdecznie zpraszam. Szukam graczy do podbicia ( FTW) jak i wspólnych akcji  Pozdro ;]

PM__Exsell__

PM__BicU__

Opublikowano

Polecam server, rozgrywka jest zbalansowana, każdy ma rowne szanse i wygrana zalezy od umiejetnosci grania danym buildem, ciezko zdobyc zwykle pille co daje duzego plusa dla force lub warlocka, duzo ludzi na pvp oraz ctf i BA, zapraszam wszystkich :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapraszam na server ;) dużo pisać ile ma plusów ;) MASA ludzi z pvp wyrównane szanse ;) polowanie na uniqe hmmm ale trzeba sie natrudzić :D dzięki rankingowi w którym pierwsza trójka co 2 tyg może zgarnąć donate coiny .... za które kupimy VIPa albo inne bonusowe dodatki do naszej postaci ;)

Oferuje POMOC na start specjalne avatary i inne dodatki czy pomoc w dodawaniu % i BLUE w iteamkach ;) POLECAM gorąco PM w grze Leon , Uruchi albo RocSlayer

Opublikowano

pvp jest wyrównane dużo by opisywać ;) sporo buffów euro jest wyłączonych ... wejdź sam bo naprawdę dużo by pisać .... :) nawet między godzinami 1 a 5 w nocy znajdziesz masę ludzi na pvp ... i w tych godzinach no troszkę łatwiej zabić unique ;) na FTW JEST CHOLERNIE ciężko jak nie poleci się w min 40 osób to masakra :D żeby zdobyć fortece

Opublikowano

UP :D Ty jestes chory :D hahah wszystko możesz zdobyć :) jakie PAY2WIN haha glupota ludzka nie zna granic jak widze ;) ja nawet zlotowki nie dalem na serwie a mam praktycznie wszystko :) owszem mozesz sobie przyspieszyc to co ja zyskalem 2 miesieczna gra wplacajac zlotowki ale jaki sens ? 4 bociki puscilem napierdzielam unikaty i jestem jednym z najlepszych na servie ;) Dziekuje i tyle na temat : )a dla chlopczyka ktory pisal wyzej :D jak sie nie chce postarac troszku to i tak gowno bedziesz mial idz lepiej pograc minecraft ;P tam tez napiszesz pay 2 win :D dla Ciebie kazda gra bedzie pay 2 win leniu smierdzacy

Opublikowano

UP :D Ty jestes chory :D hahah wszystko możesz zdobyć :) jakie PAY2WIN haha glupota ludzka nie zna granic jak widze ;) ja nawet zlotowki nie dalem na serwie a mam praktycznie wszystko :) owszem mozesz sobie przyspieszyc to co ja zyskalem 2 miesieczna gra wplacajac zlotowki ale jaki sens ? 4 bociki puscilem napierdzielam unikaty i jestem jednym z najlepszych na servie ;) Dziekuje i tyle na temat : )a dla chlopczyka ktory pisal wyzej :D jak sie nie chce postarac troszku to i tak gowno bedziesz mial idz lepiej pograc minecraft ;P tam tez napiszesz pay 2 win :D dla Ciebie kazda gra bedzie pay 2 win leniu smierdzacy

no to cie troche zgasze gralem na tym servie z pol roku temu albo wiecej jesli jestes z turcji albo z egiptu mozesz sobie kupic z*******e itemki wiec przestancie tu pierdolic ze server ma zbalansowane pvp lol

to sie zaczyna robic zenujace ludzie pisza ze jest zbalansowane pvp a mozna kupic itemy+

Opublikowano

Panowie co bylo kiedys to bylo kiedys ... Teraz juz to wyprowadzili ... Jak juz mowilem wszystkiego mozna sie samemu dorobic .... Iteamy kazdy ma +20 owszem na start sa +12 bez blue bez wbitych % ale idziemy do npc kupujemy elixy advance i juz mamy na samym poczatku gry +20 dodajemy blue i % mi najdluzej zajelo wbicie 100% we wszystkich iteamach 3 dni meczylem sie ;)

Za DONATE mozecie tylko przyspieszyc zakup VIPa i innych pierdol ktore pomagaja na pvp .... jak juz wspominalem wczesniej SZYBKO idzie sie samemu dorobic a tym bardziej jak bocisz kilkoma postaciami ....

za DONATE NIE KUPISZ teraz NIC wyrozniajacego sie czego nie mozna zdobyc grajac bez placenia ...

TO TYLE W TYM TEMACIE skoro grales pol roku temu czy rok temu ech no szkoda mi slow wtedy moze bylo inaczej .... Zagraj teraz zobacz jak jest I DOPIERO SIE WYPOWIADAJ !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest tam cos ciekawego na tym servie?

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

myślę, że wpadnę z kumplem się pobawić ;)

KodExSS - ( Heuksal/Fire/Force )   /   CytRynka ( Rogue/Warlock )  - nicki i buildy  ;) pisać śmiało w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...