Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zabraniem przedmiotów.

PLRosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie może czytaliście mój temat i kolega mnie chce podac do sadu za zabranie itemków z konta na serwerze xxx.

Straszy mnie że ma szwagra na komisariacie i że już wysłał coś wezwanie czy coś takiego...

I mówi mi ze nie miałem prawa wchodzic na jego konto bez pytania a podał mi hasło itp..

Opublikowano

Nie wiem czy traktować to poważnie czy jesteś jakimś trollem, ale dla mnie jest to mało prawdopodobne jak dla mnie by do takiej sytuacji doszło jaką ty opisałeś,ale może to tez być prawda nie wiem nie wnikam,ale jak dla mnie to twój kolega jest idiotą jeśli myśli że to coś podziała.

junior.jpg

Opublikowano

Jeżeli hasło i login zostały podane na komunikatorze, a adres IP zgadza się, to nic Ci nie zrobią.

Tak w ogóle nic nie zrobią, jeżeli to coś, nie przekracza 299zł.

Takimi sprawami oni się nie zajmują - wręcz wyśmiewają..

8372383248.png
Opublikowano

Sprawy uzgadniane na serwerze, bez zabezpieczeń oraz wstępnych informacji w razie kradzieży są bezużyteczne, oraz nie mają podstaw, aby Cię ukarać, a tym bardziej skierować sprawę do sądu.

Czysta kpina, nie ma się czym martwić. ;)

8372383248.png
Opublikowano

@up
Nie wież, w słowa dzieci. Jak ja miałem serwer,  dwa lata temu. Każdy kto bił na fly tracił rangę. I każdy potem bij, i ją tracił. Oczywiście! '' muj tatósi pracóje w milicji! penciesz miau przehlapane! jótro muj tatósi przyjecie do kiebie!!'' Nie wież im, usuń i idź spać ;p.

~~~Dobranoc!

Opublikowano

Tak patrząc, to on by miał większe kłopoty od Ciebie, ponieważ Ci grozi, a groźby są karalne.

Tak szczerze to możesz mu te konto sprzedać i tak Ci nic nie zrobi, bo co? Pobije? 

W tym tygodniu policja...

Policja coś zrobi. xD

Bywalec
Opublikowano

Groźby z jego strony mogą być karalne. Ty się niczym nie przejmuj, sąd się głupotami nie zajmuje, mają full takich zgłoszeń. Żaden dorosły, normalny człowiek się takimi "bzdetami nie bawi.."

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...