Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy budynek

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to mój 1 budynek zrobiony w 3D , więc zamierzam się nim z wami podzielić, nie wiem czy mi wyszedł dobrze czy też nie, licze na konstruktywną krytyke :D

SS:

1400611187-clip-42kb.jpg?nocache=1

1400611169-clip-56kb.jpg?nocache=1

DL:

https://mega.co.nz/#!RF9ijAKA!SAfIDzbRLdmUm1p4xYgZXC-2WHdKioEStekIAaflJYk
SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/aacbd6a0063e2522d2b04359cff0b4c2cf7fa267843bb36917136eceec8921a3/analysis/1400612301/
Opublikowano

Dodaj wymagany scan, masz na to 2h.

dodany

Czy to na pewno pasuje do gry Metin2 ?

Strasznie dziwnie to wygląda i po mojemu jedyne na co to się nadaje to na stajnie dla koni hehe :D

Do mapy gdzie bedzie stac pasuje :P

To export z innej gry :D

Przerobiony, pare elementów jest z innego budynku :)

Jak już wspomniałem to 1 rzecz jaką zrobiłem, więc trudno by było wszystko od 0 zrobić.

Opublikowano

gdyby to były wszystkie takie budynki to by ładnie wyglądało :D

W weekend jak załapie troche czasu to psotaram sie zrobic cale maisto tzn 10-15 budynkow i je tu udostepnie :) oczywiscie bede sie posilkowal aktualnymi "wzorcami" ;p
Opublikowano

W weekend jak załapie troche czasu to psotaram sie zrobic cale maisto tzn 10-15 budynkow i je tu udostepnie :) oczywiscie bede sie posilkowal aktualnymi "wzorcami" ;p

Nie zrobisz tego. :v

Specjalista
Opublikowano

Jak zrobisz jeszcze kilka innych budynków to bd dobrze,można zrobić z tego ciekawą wioskę etc :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Model jest źle wyeksportowany nie chce cie krytykować tylko po prostu zdobądź większe umiejętności i dopiero w tedy wrzucaj coś na publika

ps odznaczaj w eksporterze anim... i budynek jest za duży

powodzenia ;)

Opublikowano

Model jest źle wyeksportowany nie chce cie krytykować tylko po prostu zdobądź większe umiejętności i dopiero w tedy wrzucaj coś na publika

ps odznaczaj w eksporterze anim... i budynek jest za duży

powodzenia ;)

Nie chce Cię krytykować tylko po prostu naucz się ortografii i pisania i dopiero wtedy dodawaj posty na publiczne forum.

UP:

Smoczku, to Twój nowy dom.

@Nawet, nawet.

Zrób resztę, fajna wiocha by była :P

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Nie chce Cię krytykować tylko po prostu naucz się ortografii i pisania i dopiero wtedy dodawaj posty na publiczne forum.

Dobrzeee takim jak ty frajerem nie jestem bez żalu z mojej strony

ortografii i pisania i dopiero i może jeszcze jedno i frajerze najmądrzejszy ?

Opublikowano

Kutaz a nie wlasny.

Model jest dostepny w .obj w internetach.

Sam go exportowalem.

Polecam czytanei wszystkich postów :)

UP:

Smoczku, to Twój nowy dom.

@Nawet, nawet.

Zrób resztę, fajna wiocha by była :P

Postaram sie :P

Opublikowano

Dobrze Ci powiedział bo napisać "w tedy" to naprawdę w 2 klasy podstawówki uczą. A Ty odrazu z mordą skaczesz i go obrażasz. Poza tym coś napisałeś, lecz nadal niezrozumiale. Czyli składanie zdań też leży ^^, życzę powodzenia na poprawce z Polskiego.

Opublikowano

Dobrze Ci powiedział bo napisać "w tedy" to naprawdę w 2 klasy podstawówki uczą. A Ty odrazu z mordą skaczesz i go obrażasz. Poza tym coś napisałeś, lecz nadal niezrozumiale. Czyli składanie zdań też leży ^^, życzę powodzenia na poprawce z Polskiego.

Bo mnie wk*rwi* taki frajer w podstawówce uczą ? dobrze, ja w podstawówce już kombinowałem jak zarabiać dużo kasy, a nie przejmowałem się słowem "w tedy" każdy może sie pomylić i to nie powód, żeby od razu jechać kogoś po ortografii takie zachowanie elegancika lamusa który zawsze będzie nikim, ja nawet przez forum wstydził bym sie poprawiać kogoś błędy bo nie jestem nauczycielem Polskiego, że znam go perfekt, a prawda jest taka kiedy przy błędzie nie było by podkreślenia sam walił by błędami . Tyle mam do powiedzenia na ten temat dzięki i do widzenia lamusowi odpuszcze .

Opublikowano

Tego, że nie stawia się spacji przed znakiem interpunkcyjnym tez uczą w podstawówce.

topic.

Fajny ten domek, jakby było ich więcej to można nowa wioskę zrobić.

Opublikowano

Tego, że nie stawia się spacji przed znakiem interpunkcyjnym tez uczą w podstawówce.

topic.

Fajny ten domek, jakby było ich więcej to można nowa wioskę zrobić.

Wioska wydymiona (-:

Dodasz model poprawnie wyexportowany + SS z gry / we

54010287442563618639.png

Opublikowano

Wioska wydymiona (-:

Haha, jak zwykle niesmieszny i spierdolony. Chcesz SS z gry to dodaj do clienta.

Opublikowano

Wioska wydymiona (-:

Wszystko dziala w 100% poprawnie, uzywam tego budynku w grze bezproblemowo, nie dam na mpc gotowca spakowanego, wystarczy samemu pomyslec. Nie bede zwiekszal braku wiedzy wsrod uzytkownikow MPC :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...