Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP1]Danaria Last Chaos

Valalith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może tak jakieś raty czy coś?

— LvL Cap 140 — Low LvL Exp 60x — High LvL Exp 30x — Sp Rate 30x — Drop Rate 10x — Gold Rate 10x — HS Success 80% — Max Upgrade +15 — Max + on Drop +6 — Starter Weapon lvl +15

Btw ten serw ma juz dlugo czasu ale jakos nie wydaje mi sie zeby przykuwal wieksza uwage.

Opublikowano

Jak widac autor tematu tu nawet nie gra i nie potrafi opusac, wiec xhyba powinnas kierowac sie na forum serwera, tam szybciej sie dowiesz.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Witam widze ze serwer jest troszke słabo przedstawiony,chcialbym Wam go przyblizyc.

Jest to typowe stare ep1,przypominajacy PL z przed 4 lat max lvl to 140 (na expb mozliwy w 1 dzien)

Na start dostaje sie set ktory mozna nosic do 140lvla.

Nie ma jakos bardzo wykoksanych opcji w setach,jedynie seale. Na pcozatku jest dosc ciezko poniewaz nie ma sie golda na start a ceny w shopie sa dosc wysokie (pbi 20kk)

Hsy 80%, dropia dosc czesto. Cash cenowo jest dosc drogi ale wszystko mozna kupic na rynku,ludzie handluja expb-2kk. Na 140lvlu dropi sie specjalny raid set i potem juz tylko zabawa w sealami w opcje :) Zapraszam wszystkich na serwer. gildia WolniStrzelcy rekrutuje :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tu zarabiac i gdzie expic najlepiej?

Na początku na duszkach w ege z LSB :) - Czarką 

ubh6c.png
Opublikowano

Takie pogawędki proszę prowadzić na PW.

Pozdrawiam.

Widze ze tutaj administracja raz na ruski rok sie odzywa tylko kiedy ktos cos zle robi :D 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Takie pogawędki proszę prowadzić na PW.

Pozdrawiam.

Od czegoś te forum jest chyba. Bez przesady, trochę te zasady z kosmosu wzięte, kiedyś takiego czegoś nie było, że za wszystko upomnienie, warna itd. 

Po coś twórca założył ten temat żeby rozmawiać na temat tego servera. Przecież o polityce nikt tu nie dyskutuje..  <_<

# Nie zdziwię się jak zaraz pokaże mi się po prawej stronie czerwony wykrzyknik :) 

P.S. Pozdrawiam 

ubh6c.png
Opublikowano

Widze ze tutaj administracja raz na ruski rok sie odzywa tylko kiedy ktos cos zle robi :D

Jesteś w błędzie. Akurat ja jestem na urlopie do czasu bliżej nieokreślonego, a że czasem wejdę (gdy mi internet na to pozwoli), to coś zrobię. Drugi moderator, a w zasadzie moderatorka jest aktywna, nie można w tej kwestii niczego zarzucić.

Od czegoś te forum jest chyba. Bez przesady, trochę te zasady z kosmosu wzięte, kiedyś takiego czegoś nie było, że za wszystko upomnienie, warna itd. 

Po coś twórca założył ten temat żeby rozmawiać na temat tego servera. Przecież o polityce nikt tu nie dyskutuje..  <_<

# Nie zdziwię się jak zaraz pokaże mi się po prawej stronie czerwony wykrzyknik :) 

P.S. Pozdrawiam 

Nie ma za wszystko, ale pewne zasady obowiązują. To nie jest dyskusja dotycząca ściśle serwera, a tego, czy ktoś tam jest, czy nie, więc podlega to pod dyskusję prywatną, ewentualnie szukanie osoby, także od tego jest PW.

PS. Zasady są bardzo podobne do tych, które były kiedyś, poza tym na dzień dzisiejszy nie upominamy za wszystko, co się da, a wręcz przeciwnie - staramy się ograniczać ostrzeżenia i pouczamy w bardzo dużej mierze słownie. 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Niemowilem , juz czerwony wykrzyknik u mnie jest ;) Jaka administracja powinienies dbac oto zeby ty bylo fajnie a tu ani eventow ani nic... 

No ale przeciez poco ? jak ? dla kogo ?? Jak inni prosza ocos to nie ale jak ty ocos poprosisz jako moderator dzialu LastChaos to odrazu oczekujesz wszystkich o pomoc. 

P.S Jak znam zycie doladujesz mi jeszcze warna wiec .... xP

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Niemowilem , juz czerwony wykrzyknik u mnie jest ;) Jaka administracja powinienies dbac oto zeby ty bylo fajnie a tu ani eventow ani nic... 

No ale przeciez poco ? jak ? dla kogo ?? Jak inni prosza ocos to nie ale jak ty ocos poprosisz jako moderator dzialu LastChaos to odrazu oczekujesz wszystkich o pomoc. 

P.S Jak znam zycie doladujesz mi jeszcze warna wiec .... xP

Eventy nie mogą pojawiać się co tydzień i jako administracja dbamy tutaj o porządek, a nie o zabawę dla użytkowników. Warna dostajesz za spam, przeczytaj regulamin i się do niego stosuj. Dalsze dyskusje na temat ostrzeżeń - pw do mnie czy do Neoxyha. 

Opublikowano

Eventy nie mogą pojawiać się co tydzień i jako administracja dbamy tutaj o porządek, a nie o zabawę dla użytkowników. Warna dostajesz za spam, przeczytaj regulamin i się do niego stosuj. Dalsze dyskusje na temat ostrzeżeń - pw do mnie czy do Neoxyha. 

Dalej, dalej z warnami xDDD 

Eventu w tym miesiacu nie bylo a nawet wiecej... 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

New Features and balance: 

• GoldDrop 2-4x under lvl 90
  • More as 70 player every day online
  • Heaven Stone Rate highly increased
  • DanariaCoins as worlddrop
  • horse skills increased to lvl 12
  • level 21 weapons now at start +18 and higher base attack
  • chapel xp 2x
  • vote4cash
  • onlinetimecash
  • max +18
  • pvp balance patch
  • and more ...

https://www.youtube.com/watch?v=Mg2dMfpkm-s

3035314037204571195335.jpg

2683314037204591195335.jpg

1207114037204621195335.jpg

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...