Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Drukarka

EnsonPL

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogrzeb w ustawieniach drukarki i znajdź "wyczyść" czy coś takiego kliknij i powinno już normalnie drukować

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

pogrzeb w ustawieniach drukarki i znajdź "wyczyść" czy coś takiego kliknij i powinno już normalnie drukować

Chodzi ci o czyszczenie pojemników z tuszem >?

­

Opublikowano

nie do końca, w drukarkach (przynajmniej tych od brother'a) jest opcja "czyść" i to pomaga właśnie na tego typu przypadki (podobnie kiedyś miałem tylko że na żółto drukowało :P )

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

nie do końca, w drukarkach (przynajmniej tych od brother'a) jest opcja "czyść" i to pomaga właśnie na tego typu przypadki (podobnie kiedyś miałem tylko że na żółto drukowało :P )

Niestety nie mam tej drukarki i za bardzo nie ma nic oprócz tego czyszczenia pojemników

­

Opublikowano

to kliknij może akurat pomoże, w każdym razie nie zaszkodzi  ;)

A jak coś się zepsuje wiesz nie chce bulić 50 zł za tusz ;)

­

Opublikowano

zepsuć się na pewno, nie zepsuję :P

Nic nie dało ale wydrukowało kartkę tam jest  są kolory   różowy niebieski  biały i nic więcej nwm czy to dobrze

­

Opublikowano

czyli już jakieś kolory wydrukowało? spróbuj jeszcze raz to zrobić, ew. oddaj do jakiegoś punktu z serwisem komputerowym za jakieś 50-100zł powinni przeczyścić

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

czyli już jakieś kolory wydrukowało? spróbuj jeszcze raz to zrobić, ew. oddaj do jakiegoś punktu z serwisem komputerowym za jakieś 50-100zł powinni przeczyścić

Jak do punktu jak te tusze są nowe .

­

Gość kamil40013
Opublikowano

Sprawdzałeś na innym komputerze ?

Niestety nie mam tej drukarki i za bardzo nie ma nic oprócz tego czyszczenia pojemników

Czyszczenie pojemników działa na tym, że drukarka pluje dużą ilością tuszu na kartę. Zazwyczaj, to nie pomaga tylko marnuje tusz.

Jeszcze jest duże prawdopodobieństwo, że mogła przerwać się jakaś taśma. Miałem kiedyś podobny problem i była, to wina taśmy. Ale jej wymiana się nie opłacała, gdyż taśma była warta więcej niż sama drukarka.

Oczywiście mam na myśli taśmę tego rodzaju.

tasma-samsung-e250-hq-kompletna-gratisy_

@Edit

Dokładnie nazywa się, to taśma głowicy:

tasma-glowicy-head-cable_4514.jpg

Opublikowano

Sprawdzałeś na innym komputerze ?

Czyszczenie pojemników działa na tym, że drukarka pluje dużą ilością tuszu na kartę. Zazwyczaj, to nie pomaga tylko marnuje tusz.

Jeszcze jest duże prawdopodobieństwo, że mogła przerwać się jakaś taśma. Miałem kiedyś podobny problem i była, to wina taśmy. Ale jej wymiana się nie opłacała, gdyż taśma była warta więcej niż sama drukarka.

Oczywiście mam na myśli taśmę tego rodzaju.

tasma-samsung-e250-hq-kompletna-gratisy_

@Edit

Dokładnie nazywa się, to taśma głowicy:

tasma-glowicy-head-cable_4514.jpg

Wymieniłem tusz w sklepie na oryginalny i wszystko działa . Problem jest jeden nie mam centrum obsługi tzn mam ale nie działa  pisze że nie znaleziono programu C/Program 

@1361622928-U485574.pngref

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...