Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są łatwe gry miałem b III i jakoś z niego wyszedłem więc ty tez mozesz. Zmien moze nastawienie na mecz tzn na pozytywniejsze i pick'aj moze xin/master na jungle a na mida np kate ja tymi postaciami wyszedlem

x

Opublikowano

Ehh po 1 nie puścili mnie na mida. Po 2 musiałem bronić tej pindzi jinx więc padałem. Po 3 jak padła już 2 razy to grałem na odpierdol się + gdzieś w 6 min statystyki teamowe wyglądały 1-12 W tym mój 1 kill.

Opublikowano

Dam ci małą radę. Sam jestem teraz w GOLD, a wychodziłem aż z brązu. Jeżeli chcesz wyjść z brązu musisz sam carrować. Najlepiej grać z duo z ogarniętym typkiem. Ja osobiście sam carrowałem riven/jaxem każdą grę z kumplem :) Wymainuj jakieś mocne championy. I zacznij porządnie grać :)

Opublikowano

Ehh po 1 nie puścili mnie na mida. Po 2 musiałem bronić tej pindzi jinx więc padałem. Po 3 jak padła już 2 razy to grałem na odpierdol się + gdzieś w 6 min statystyki teamowe wyglądały 1-12 W tym mój 1 kill.

Skoro idziesz jako support  na linie to bądź support'em.Nie złożyłeś nawet kamienia widzenia.

Opublikowano

Napisałem. Ja gram trochę. Na silvera na 100 się nadaje. Można zobatrzeć moje inne gry w historii. A duo nie mam z kim :) Nikt nie chcę odpisać. Może któryś z was teraz chętny pyknąć ?

@edit. Musiałem iść na supp bo pizdy mnie nigdzie nie puścili i straszyli feedowaniem a 3 pickiem byłem...

Opublikowano

Wszyscy nafeedowali. ;)

Z meczu dziwi mnie tylko 1...jak można grać nidalee na supporcie, a na dodatek bez itema na supporta.

Nidalee to słaby support.

Opublikowano

Tak jak kolega up@.

Nie graj nidalee bo nie jest to dobry champion na supporta. Jeżeli chcesz już grać supporta to tylko Braum, Leona i Thresh. Polecam ci zakup tych championów, gdyż np. mój kumpel grając tylko Threshem doszedł do plat 5 z silvera :)

Opublikowano

Na silvera sie nadajesz? Niby gdzie?

Nidalee support bez itemow na suppa i jeszcze void staff jako pierwszy item.

Masz 13 gier na minusie i ty mówisz ,że na silver zasługujesz.

Patrząc na csy to chyba tej jinx farmy troche brałeś.

Jak jesteś słabym supportem to czego od adc oczekujesz?

Jak byś zasługiwał to byś nie płakał na forum.

129 gier i nadal braz 3 to znaczy ze na to zasługujesz tyle w temacie.

Poćwicz i za jakieś pól roku może dobijesz silver

Opublikowano

Na silvera sie nadajesz? Niby gdzie?

Nidalee support bez itemow na suppa i jeszcze void staff jako pierwszy item.

Masz 13 gier na minusie i ty mówisz ,że na silver zasługujesz.

Patrząc na csy to chyba tej jinx farmy troche brałeś.

Jak jesteś słabym supportem to czego od adc oczekujesz?

Jak byś zasługiwał to byś nie płakał na forum.

129 gier i nadal braz 3 to znaczy ze na to zasługujesz tyle w temacie.

Poćwicz i za jakieś pól roku może dobijesz silver

Yhy. Na chuj jej miałem zostawiać farmę jak pizda już 0-100 miała ? Supportem chyba 2 raz gram. A na nic innego mnie nie puścili. Jak znajde inne gry podrzuce jeszcze ssy

Opublikowano

easy gra, wycarrowałbym tak czy siak. grasz w lidze na swoim poziomie, w tym wypadku bronze. boostujac konta gry w bronzie/silverze to czysta przyjemnosc, mam staty po 30/0, wiec nie wiem dlaczego ty takich nie mozesz miec. wygrywam gry nawet z trollami i afkami w bronzie wiec dla mnie to latwiejsze niz tutorial :v

Opublikowano

xD jak wy mozecie przegrwac gry w bronzie, nie ogarniam tego, zobaczcie jakie oni wszyscy itemy skladaja, to jest po prostu zenujace xD

Opublikowano

Support powinien się składać z itemów na supporta, a nie na AP. Oskarżasz tutaj innych, że report te sprawy, a sam nie jesteś lepszy.

Opublikowano

A skąd ja mam wiedzieć co się składa na supporta ? Mówiłem gram 2 raz supportem może 3 a popatrz na staty innych. Jinx się biła z twitchem i z leoną a miała ze 100 hp. To jest typowy bronze i kid.

Opublikowano

A skąd ja mam wiedzieć co się składa na supporta ? Mówiłem gram 2 raz supportem może 3 a popatrz na staty innych. Jinx się biła z twitchem i z leoną a miała ze 100 hp. To jest typowy bronze i kid.

AHAHHAHA. Ty jesteś bronze kidem jak piszesz "report all". Nie zasługujesz na silver, deal with it.

@anty warn: no tak masz nub timy

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Miałeś zagrać suppa, zagrałeś... nie wiem co. Nie miałeś wardów, nie picknąłeś w ogóle suporta, za dużo padałeś więc nie zasłużyłeś na wina.

Nawet jeśli team to feederzy

Opublikowano

Enemy miało afk, po co wstawiasz mecz gdzie nawet pewnie nie musieliście nic robić

A heimer ? Też afczył. Nie od początku ale afczył

Opublikowano

A heimer ? Też afczył. Nie od początku ale afczył

Brąz 3 i Ty piszesz tutaj, że na silver zasługujesz? W takim razie silverze powiedz jakim cudem jesteś w brązie?

Każdy jest w takiej dywizji na która zasługuje. 

ja zasługuje na diamenta a jestem w silverze. : / bo nup timy i wgle rito źle dobiera pszecifnikuf :(

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ja nie rozumiem, jak.. w bronzie przegrać mecz xaxaxaxa :D Przecie tam się 1 vs 5 idzie ^_^ i padają.

Zbyt dużo polegasz na teamie, spróbuj grać mida. Ja gram only mid i już 20 wygrana z rzędu ^_^ Gold III

Pickuj Orianne, Syndre itp.. musisz brać takie postacie które zgrają się z twoim teamem np ultimate Yasuo, Yi, Malph itp itp

20utztj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...