Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wy Ryby Otwieracie?

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam 2 konta..

na 1 siedze na SharkBocie a na 2 na Hidden

co 2h mam całe EQ w rybach...

I otwieram u 2 postaci ryby i może max 1 małż wyleci...

Tak cały czas mam.

Wy mówicie że w 2h macie po 5/6 małży.

Ja bym chciał chociaż 3/4..

I tu jest pytanie jak wy te ryby otwieracie?

Opublikowano

Powiem Ci że zależy od szczęścia

łowiłem przez 3h i było60 rybek i zero małży .

Później poszedłem na polę i po 1h były jakies 30 rybek w ktorych było 5 małży

Otwierałem normalnie jedna za druga

Opublikowano

niema zadnego tricka na malz za kazdym razem ja otwieralem 2BOXY rybek i tylko 2 malze :< to sie nazywa pech

Opublikowano

No Dobrze Ale Rodzi się pytanie skąd mieć tzw. Szczęscie ; ] Mi Jakoś Tak Jak Widać Nienajlepiej Idzie a na Małżach Można Sporo Zarobić.

A Więc JAK? Mieć Te Małże

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

dzis i wczoraj w 2 h zlowil mi fishek po okolo 50 rybek wczoraj zadnej malzy a dzis tylko 1...

Poprostu pech;p

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

No Pech To Pech ale Jak Mieć Te Małże BO Mnie Okradli i jakoś nie idzie mi to odbudowywanie tego eq

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Ja osobiście używam xAngelbot 2.5 - Polska Wersja i Wczoraj w 2h wyleciało mi 6 małży natomiast dzisiaj łowiłem tym samym botem i wyleciał tylko 1 małż i tak jak mówi Gufniarz to zależy od szczęścia nie masz na to kompletnego wpływu :) Po prostu musisz być cierpliwy ;]

babzu1.png

Daj Minusa ! -

Opublikowano

W jakims poradniku bylo napisane ze ninja babka najlepiej wyciąga -.- Tak slyszalem ;) Mysle ze sciema ale moze wam sie przyda ;p

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja mam sposób zakładam łzy bogini i amulet karmy .

Pierwsze otwieram karaśie i mandaryny.

Następnie zostawiam sobie te żadsze ustawiam w 2 eq le to nie ważne wyżucam po 1 wchodze do 1 eq trzymam myszke na 1 wolnym miejscu w eq kilikm "Z" i w ten sposób mam po 2/4 H łowienia po 8/10 małży amulet karmy i łza ogini na prawdę dodają szczęśćcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POMOGŁEM DAJ +

bez yt.

Opublikowano

2x up jak założysz amulet kamy to ci łzy nic nie dadzą bo ten amulet szczęście do 0 czyli np masz pecha to robi że nie masz już go ale nie masz też szczęścia więc nie polecam tego amuletu

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

LoL wcale nie tak ....

Bo łzy bogini dają 5% na małż i na ulepszenie itemu a amulet karmy dodaje jeszcze 6%

I sie nie kłuć...

EDIT:

Czyli razem 11% więcej sznas.

Nie wieżysz perze testuj złów 2 eq ryb 1 otwóż bez tych itemków a drugie eq z nimi i zobaczymy.

bez yt.

Opublikowano

Polecam ci ustawienie w fb żeby automatycznie zabijał ryby ;) Mi często na takim ustawieniu po 2h godzinach przychodzi do 7małz ;))

Opublikowano

Hehe. Widzisz gdy ja zaczynalem gre z metinem to mozna by to bylo nazwac szczesciem. A ze bylem ciemny jak but gdy zlowilem rybe to prawie ze caly czas mialem malz.

No i nazbieralo sie z 5 malzy ktore potem sprzedalem za 20k. To to jest dopiero glupota. Zalezy po prostu od szczescia i twojego nastawienia do tego. Ale uwazam ze najlepszym rozwiazaniem jest ustawienie fb i nie meczyc sie zbytnio. To tyle co mam do powiedzenia.

Aha i dziekuje temu kogos kto zlozyl mi zyczenia na urodziny.

Znajac zycie nie bede mial jak odpisac poniewaz mam wiele spraw do zalatwienia w Anglii (Nie mam neta w domu potem se go kupie bo narazie mi nie potrzebny).

Edit: Wedlug mnie najlepiej uzywac nowe wersje starego fb mnie sie na nim dosyc dobrze lowilo. (Co do polskich znakow pisze wlasnie na angielskiej klawiaturze)

2xUP: Nie uzywalem tego sposobu ale gdy kupie sobie internet to moze wyprobuje.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

pamietam bylo to moze z rok temu raczej jeszcze dawniej;]

Byly 3 serwery ;] gralem na tej postaci na ktorej do tej pory gram;D

gdy lowilem ryby w 1h okolo 7malzy bylo to byly czasy fb 01.3.1:D kox xD

a z tych malzy lecialy co chwile perly lecz teraz GF leci na kase i z metina zrobilo sie jedno wielkie GOWNO!!!;//

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Ja wam powiem ze coraz częściej nie opłaca się lowić małż ... ceny spadają , coraz więcej ludzi sprzedaje małże ... teraz na Pl'u coraz slabiej sie zarabia na malzach

:P

Opublikowano

to zalezy od szczesia ale podobno najlepiej otwierac jak ma sie szczescie u starszej pani i gdy ma sie okolo 5-10 ryb ja otworzylem jak mialem 8 ryb i bylo szesc malzy a nieraz mialem 20 ryb i nic w nich nie bylo :)

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

przed chwila wrocilem do domu lowilem 2 h zlowilo cale eq smieci + 53ryb z tych 53rybek 2 malze a z 2 mazly 2 kawalki kamienia xD nie jest tak zle ;p

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

ja mam pech przez ostatnie 2 dni zlowilem sporo rybek w tym ok. 18 małży a w tych małżach 13 kawałków kamieni 0 pereł

ZBIERAM +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...