Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy banowalne?

Dr. Onkolog

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Ja kiedyś dostałem ostrzeżenie, po każdej grze pisałem "ggeasy l2p noobs" :D

Teraz tylko czasem tak napiszę, jeśli mnie zestompują albo drużyna mnie wycarruje :D

I dostałem dwudziestkę.

Zaznaczam, że nie pisałem tego w grze, tylko po grze.

Opublikowano

To jak piszesz "gg easy" to dpisuj "kappa" xDD :D :D 

Napisz do supportu powiedz, że to jest nie fair i chcesz za to rp ahahha- Polczekoscebulaczenos wykryty :D

Opublikowano

Nie masz kurwa żadnej podstawy do reportowania ludzi za pisanie easy. Nie jest to wulgarny język ani obraza słowna. Nie ma reporta za "nieokazywanie szacunku" . Równie dobrze mógłbyś dać komuś reporta za disrespectowanie w grze (np. /dance i tankujesz turreta), bo takim zachowaniem także nie pokazujesz szacunku innemu graczowi. 

W jednym z postów piszesz, że zachowujesz spokój, jako jedyny, a jednak tu już cię poniosło :)

Co do pogrubionego tekstu to nie zgadzam się z nim kompletnie. To, że podchodzisz do przeciwnika i zaczynasz tańczyć będąc tankiem to jest raczej prowokacja do tego aby cię zaatakował lub po prostu zabawna sytuacja. Rozumiem jeśli robiłbyś tak będąc nafeedowanym 50/2 i miał każdego na 2 skille. Wtedy owszem, może być to naśmiewanie się z przeciwników, ale ja nadal odebrałbym to jako coś w stylu "wyluzowany gość jedzie wszystkich to sobie tańczy, bo może".

GG easy według mnie też jest obraźliwe, szczególnie, gdy pisze to ktoś po 40+ minutowej rozgrywce, która była wyrównana, przez 3/4 gry albo nawet do samego końca. Wtedy zawsze reportuję taką osobę. Zresztą nawet jak ktoś to napisze po 35-minutowej rozgrywce jest to nieokazanie szacunku, bo to tak jakbyś podszedł do jakieś przypadkowej przeciętnej urody/ nnie najładniejszej dziewczyny w mieście i powiedział jej prosto w twarz "jesteś brzydka". Identyczna sytuacja z innymi parametrami. Tutaj grasz z "słabymi" graczami (niekoniecznie, ale po takiej grze możesz mieć o nich takie zdanie) i mówisz, im GG easy, czyli "mój dobrze grał, było strasznie łatwo, bo nie umiecie grać i jesteście słabi". 

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Lubię pisać "GG EASY" lub "EASY-PEASY" szczególnie kiedy gra trwa ponad 50 minut, bo wtedy wszyscy się starają. Takie pisanie sprawia mi przyjemność bo lubię dojeżdżać ludzi, którzy się starali i przegrali. Satysfakcja jest spotęgowana kiedy jestem np. 0/10 i team mnie wyccarował. Jestem jeszcze bardziej radosny kiedy gracze piszą coś w stylu: "why" lub "reported". Jak już dojechałem kogoś po takiej dłuuugiej grze, czuję spokój raduję się ze smutku i wkur*ienia osób przegranych.

Diss_Stream.png

Opublikowano

W jednym z postów piszesz, że zachowujesz spokój, jako jedyny, a jednak tu już cię poniosło  :)

Co do pogrubionego tekstu to nie zgadzam się z nim kompletnie. To, że podchodzisz do przeciwnika i zaczynasz tańczyć będąc tankiem to jest raczej prowokacja do tego aby cię zaatakował lub po prostu zabawna sytuacja. Rozumiem jeśli robiłbyś tak będąc nafeedowanym 50/2 i miał każdego na 2 skille. Wtedy owszem, może być to naśmiewanie się z przeciwników, ale ja nadal odebrałbym to jako coś w stylu "wyluzowany gość jedzie wszystkich to sobie tańczy, bo może".

GG easy według mnie też jest obraźliwe, szczególnie, gdy pisze to ktoś po 40+ minutowej rozgrywce, która była wyrównana, przez 3/4 gry albo nawet do samego końca. Wtedy zawsze reportuję taką osobę. Zresztą nawet jak ktoś to napisze po 35-minutowej rozgrywce jest to nieokazanie szacunku, bo to tak jakbyś podszedł do jakieś przypadkowej przeciętnej urody/ nnie najładniejszej dziewczyny w mieście i powiedział jej prosto w twarz "jesteś brzydka". Identyczna sytuacja z innymi parametrami. Tutaj grasz z "słabymi" graczami (niekoniecznie, ale po takiej grze możesz mieć o nich takie zdanie) i mówisz, im GG easy, czyli "mój dobrze grał, było strasznie łatwo, bo nie umiecie grać i jesteście słabi". 

Porównując się do innych "uczestników" tej dyskusji, tak, uważam, że jestem spokojny.

Masz downa czy Ty tak serio?  To teraz napisz, że timery i bol jest legalny i nie można reportować BO PRZECIEŻ NIE MA POWODU W REPORTOWANIU. Jesteś nędznym onionem dla mnie.

Napiszę to co zawsze piszę tym co piszą 'easy'   "Easy is your mother" i taka prawda. Pisanie easy to nieokazywanie szacunku dla wroga i jest za to ban lub blokada czatu.

@PS  A avek twój mówi "Moja mama jest ślepa i  nigdy nie widziała jaki jestem wychowany"

Kolego, Ty udajesz idiotę czy nim jestes? Piszesz gg easy - znaczy, ze gra była łatwa. Nie jestem pewien czy 50 minut gry jest takie łatwe. 

Zanik mózgu rozumiem? "easy" jest tak samo obraźliwe jak "fuck your mother retarded fucktard"

Uważasz, że tańczenie pod wieżą to nie jest to samo, gdyż jest prowokacja.. hm..? a pisanie gg easy nie jest? Skoro jesteś tak bardzo honorowym graczem, którego urazi stwierdzenie, że gra była łatwa to pisanie gg easy jest prowokacją (tak samo jak naśmiewanie się z innych graczy) . Przykro mi ale nie rozumiem twojego porównania pomiędzy średniej urody dziewczyną realnym świecie a napaleńcami z lola, którzy mają za wysokie ego i płaczą jak ktoś im napisze easy. Bo taka jest prawda, jeśli ktoś przejmuje się tym, że napisałem gg easy to znaczy, że brakuje mu dystansu do siebie i powinien nad tym popracować.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Yo! Co do samego "gg easy" działa to psychologicznie

na gracza. Przytocze taki przykład: 

Gra w dwa ognie jedna druzyna to 5 wysportowanych szpanerów

druga to trzy typowe kujoniki i dwóch normalnych chłopaków.

Wygrywa druzyna szpanerów po czym po meczu mówi "gg easy"

cieniasy...

Chodzi mniej więcej o to że grasz w druzynie "przegranych"

mid i jungla lamią że aż płakac sie chce, jednak grając na bocie

sprawiacie wiele problemu i jakos kierujecie gre,

można powiedzieć że jednak możecie wygrać,

choć mid i jungla maja 0/5 a top był 10 min afk. Dociskacie

się do przeciwnego nexusa po czym giniecie. Z enemy został

tank i support którzy maja 60 sek na dobicie inhibitora i naszego

nexusa. Po przegranej na chacie widziecie napis GG EASY od

przeciwnego adc który ma staty 3/15 i supporta 0/15/5.

Nie wiem czy w ogóle ktos to przeczyta ale samo GG EASY od

przeciwnika który ledwo wygrał bo miał szczęście przyprawia 

przepraszam za słowo,o kurwice.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Według mnie, powinno a i raczej jest banowane. Ponieważ to jest w jakimś stopniu zniewaga przeciwnika. Sam za to reportuje. Tak trudno jest nie pisać "easy"?

Teraz płacz na forum. BTW był juz taki temat.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Od zawsze raportowałem tych retardów piszących easy i uważam, że chat ban dla takich to za mało, bo przecież to tylko przyprawianie o kurwice 1/2 graczy lola. Wreszcie trybunałku krok do przodu! <3

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Yo! Co do samego "gg easy" działa to psychologicznie

na gracza. Przytocze taki przykład: 

Gra w dwa ognie jedna druzyna to 5 wysportowanych szpanerów

druga to trzy typowe kujoniki i dwóch normalnych chłopaków.

Wygrywa druzyna szpanerów po czym po meczu mówi "gg easy"

cieniasy...

Chodzi mniej więcej o to że grasz w druzynie "przegranych"

mid i jungla lamią że aż płakac sie chce, jednak grając na bocie

sprawiacie wiele problemu i jakos kierujecie gre,

można powiedzieć że jednak możecie wygrać,

choć mid i jungla maja 0/5 a top był 10 min afk. Dociskacie

się do przeciwnego nexusa po czym giniecie. Z enemy został

tank i support którzy maja 60 sek na dobicie inhibitora i naszego

nexusa. Po przegranej na chacie widziecie napis GG EASY od

przeciwnego adc który ma staty 3/15 i supporta 0/15/5.

Nie wiem czy w ogóle ktos to przeczyta ale samo GG EASY od

przeciwnika który ledwo wygrał bo miał szczęście przyprawia 

przepraszam za słowo,o kurwice.

Oddziaływać na psychikę nie działać psychologicznie.

@top

Większość osób ma bana, ale ci się należało za te gg easy.

Opublikowano

Oddziaływać na psychikę nie działać psychologicznie.

@top

Większość osób ma bana, ale ci się należało za te gg easy.

Lol dla mnie to żaden ban, bo i tak mało na chacie pisze, a gg easy moge sobie napisać po grze . Właściwie całe te ograniczenia na chat to jakiś bullshiet - nawet nervarien dostał, a on nigdy nie flejmi i zawsze mutuje/reportuje ludzi toksycznych - to jedna z niewielu osób, która naprawdę nigdy nikogo nie obraża, a jednak ban poleciał - bk.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Porównując się do innych "uczestników" tej dyskusji, tak, uważam, że jestem spokojny.

Uważasz, że tańczenie pod wieżą to nie jest to samo, gdyż jest prowokacja.. hm..? a pisanie gg easy nie jest? Skoro jesteś tak bardzo honorowym graczem, którego urazi stwierdzenie, że gra była łatwa to pisanie gg easy jest prowokacją (tak samo jak naśmiewanie się z innych graczy) . Przykro mi ale nie rozumiem twojego porównania pomiędzy średniej urody dziewczyną realnym świecie a napaleńcami z lola, którzy mają za wysokie ego i płaczą jak ktoś im napisze easy. Bo taka jest prawda, jeśli ktoś przejmuje się tym, że napisałem gg easy to znaczy, że brakuje mu dystansu do siebie i powinien nad tym popracować.

Tak tylko, że tańczenie to prowokacja do ataku przeciwnika, dzięki której możesz zdobyć killa, bo np. za rogiem był twój jungler, natomiast pisanie "gg easy" wywołuje prowokację, która wywołuje zdenerwowanie u graczy i nie przyniesie żadnych korzyści, ani tobie, ani innym. Nie wiem czego nie zrozumiałeś w porównaniu do urody dziewczyny, bo było to banalne do zrozumienia.

Uważam, że ban ci się należał, a nawet był zbyt małą karą, bo z tego co wyczytałem chat po grze i tak masz dostępny.

Dlaczego zwyczajnie nie możesz sobie tego jednego słowa odpuścić?

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Bardzo dobrze ze dostales i widzac teraz twoje podejscie do tego powinienes dostac na wiecej.
W koncu riot sie zabral ze to.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...