Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy banowalne?

Dr. Onkolog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otrzymałem ostatnio takie ograniczenie.. : 

85484e1f079535cd072be4d4d5a318b3.jpg

Co ciekawe już od jakiegoś miesiąca piszę bardzo mało na chacie, a jeśli już to rzeczy tylko niezbędne do gry.. np informacje czy timery.. Aczkolwiek po każdej zakończonej grze pisze gg easy, nie zależnie od tego czy gra była wygrana, przegrana, trwała 10 min czy 52 min. Jak kiedyś przeglądałem sprawy z trybunału, to zobaczyłem, że ludzie często reportują graczy za napisanie gg easy. I czy możliwe jest to, że za to otrzymałem to ograniczenie? Czy może jest to jakieś spóźniony warn za jakiś flejm sprzed paru miesięcy? Piszcie co o tym sądzicie.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

A czytałeś o update Trybunały ? Właśnie się zaczął jego rozkwit :)

Za gg easy jest report ponieważ nie szanujesz a za razem zniesławiasz przeciwnika i to jest możliwe ,że otrzymałeś takowe ogarniczenie.

Jest plat 1 a flamujesz , mówię ci zaprzestań tego bo za niedługo jak wybijesz diamond to szybko z niego spadniesz , ludzie tam nie lubią flame i przegrają ci każdą grę.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Librus E-dziennik

@topic

Za gg easy dostajesz na 100% chociaż jednego reporta. 

Nikt tego nie lubi, jest to brak szacunku dla enemy. 

Wygrywasz lub przegrywasz zachowaj szacunek do graczy.

QUhIR7.png

Opublikowano

za gg easy powinienes dostac perma, moze bys sie nauczyl szacunku 

xD Naprawdę nie jestem w stanie pojąć jaki dystans mają ludzie do siebie, kiedy reportują kogoś za napisanie easy. W tej grze pełno jest ludzi wyzywających się do autystycznych dzieci, zgwałconych matek, czy jebanych dziwek, a wy mi piszecie, że napisanie easy nie okazuje szacunku dla graczy :D .  Dla mnie jest to po prostu śmieszne i myślę, że ten warn nie zmieni mojego "gg easy" na "gg wp".

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

I dobrze. Zawsze za to reportowałem i reportować nie zaprzestane tego. Nawet jeśli to jakis koleś z mojej drużyny  który wycarował mi gre. Mam to gdzieś. "gg easy..." ban... Tak trudno napisać GG WP ?

Opublikowano

To widze że blokady sypią się jak liście w jesień :) także dostałem na 20 gier :x

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

I dobrze. Zawsze za to reportowałem i reportować nie zaprzestane tego. Nawet jeśli to jakis koleś z mojej drużyny  który wycarował mi gre. Mam to gdzieś. "gg easy..." ban... Tak trudno napisać GG WP ?

O chuj tacy ludzie naprawdę istnieją.. W takim razie jaką dajesz kategorie reportu? Offensive language? Verbal Abuse? Żadne z tych nie jest odpowiednie. gg easy

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

również dostałem na 30 gier, mimo iż na czacie bardzo rzadko piszę cokolwiek, ba, nawet nie czytam za bardzo co ludzie piszą. już chyba 3 raz dostałem blokadę, ale na 40 gier? O_o lekka przesada, tym bardziej, że nikogo nie wyzywam, aby na normalach jak gram premady ze znajomymi z nizszych lig to nasmiewam sie z tych frajerow bronze/silver/gold, ale to chyba kazdy tak robi, bo ich plejsy sa po prostu zabawne.

Opublikowano

Również dostałem na 20 gier :D Przynajmniej można rankedy w spokoju grać a nie co chwile ,, Report that noob'' ,, We dont have jungle''

<3

Koza Gold

Opublikowano

Zawsze reportuje kogoś kto pisze "gg easy". Nie liczy się dla mnie to, czy jest z mojej drużyny, czy z przeciwnej. Zachowaj szacunek dla innych.

Opublikowano

Zawsze reportuje kogoś kto pisze "gg easy". Nie liczy się dla mnie to, czy jest z mojej drużyny, czy z przeciwnej. Zachowaj szacunek dla innych.

Nie masz kurwa żadnej podstawy do reportowania ludzi za pisanie easy. Nie jest to wulgarny język ani obraza słowna. Nie ma reporta za "nieokazywanie szacunku" . Równie dobrze mógłbyś dać komuś reporta za disrespectowanie w grze (np. /dance i tankujesz turreta), bo takim zachowaniem także nie pokazujesz szacunku innemu graczowi. 

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie masz kurwa żadnej podstawy do reportowania ludzi za pisanie easy. Nie jest to wulgarny język ani obraza słowna. Nie ma reporta za "nieokazywanie szacunku" . Równie dobrze mógłbyś dać komuś reporta za disrespectowanie w grze (np. /dance i tankujesz turreta), bo takim zachowaniem także nie pokazujesz szacunku innemu graczowi. 

Masz downa czy Ty tak serio?  To teraz napisz, że timery i bol jest legalny i nie można reportować BO PRZECIEŻ NIE MA POWODU W REPORTOWANIU. Jesteś nędznym onionem dla mnie.

Napiszę to co zawsze piszę tym co piszą 'easy'   "Easy is your mother" i taka prawda. Pisanie easy to nieokazywanie szacunku dla wroga i jest za to ban lub blokada czatu.

@PS  A avek twój mówi "Moja mama jest ślepa i  nigdy nie widziała jaki jestem wychowany"

Opublikowano

Kolego, Ty udajesz idiotę czy nim jestes? Piszesz gg easy - znaczy, ze gra była łatwa. Nie jestem pewien czy 50 minut gry jest takie łatwe. 

Opublikowano

Zanik mózgu rozumiem? "easy" jest tak samo obraźliwe jak "fuck your mother retarded fucktard"

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Masz downa czy Ty tak serio?  To teraz napisz, że timery i bol jest legalny i nie można reportować BO PRZECIEŻ NIE MA POWODU W REPORTOWANIU. Jesteś nędznym onionem dla mnie.

Napiszę to co zawsze piszę tym co piszą 'easy'   "Easy is your mother" i taka prawda. Pisanie easy to nieokazywanie szacunku dla wroga i jest za to ban lub blokada czatu.

@PS  A avek twój mówi "Moja mama jest ślepa i  nigdy nie widziała jaki jestem wychowany"

GG EASY

Kolego, Ty udajesz idiotę czy nim jestes? Piszesz gg easy - znaczy, ze gra była łatwa. Nie jestem pewien czy 50 minut gry jest takie łatwe. 

GG EASY

Zanik mózgu rozumiem? "easy" jest tak samo obraźliwe jak "fuck your mother retarded fucktard"

GG EASY

GG EASY - Dobra gra, łatwo - nie jest to obrażanie nikogo tylko stwierdzenie faktu. Nie ma napisane w regulaminie, że nie można nie okazywać szacunku innym graczom. Śmieszne, bo jak widać odzywają się typowi najwięksi flejmerzy w lolu, którzy już wyzywają od downów, zanikającego mózgu,idioty, czy wyzywania matki tak jak kolega BodiMan z powodu braku argumentów.  BK

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

bardzo dobrze ze dostales bana nauczysz sie szacunku dla graczy 

Opublikowano

GG EASY

GG EASY

GG EASY

GG EASY - Dobra gra, łatwo - nie jest to obrażanie nikogo tylko stwierdzenie faktu. Nie ma napisane w regulaminie, że nie można nie okazywać szacunku innym graczom. Śmieszne, bo jak widać odzywają się typowi najwięksi flejmerzy w lolu, którzy już wyzywają od downów, zanikającego mózgu,idioty, czy wyzywania matki tak jak kolega BodiMan z powodu braku argumentów.  BK

Nie ma? Widzę, że nawet nie przeczytałeś Summoner's Code.

http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/get-started/summoners-code/

Punkt VI: Wygrywaj z pokorą, przegrywaj z gracją. Sam tytuł mówi wiele, z POKORĄ, nie śmiać się z innych bo przegrali etc.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie ma? Widzę, że nawet nie przeczytałeś Summoner's Code.

http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/get-started/summoners-code/

Punkt VI: Wygrywaj z pokorą, przegrywaj z gracją. Sam tytuł mówi wiele, z POKORĄ, nie śmiać się z innych bo przegrali etc.

W Summoners Code jest napisane wszystko to, w jaki sposób powinien zachowywać się gracz. Co nie oznacza, że każde zachowanie lekko wykraczające poza summoners code jest odrazu karane. Dowodem na to jest to, że nie opcji reportowania graczy za "brak szacunku" . Zresztą gg easy pisze nawet jak przegramy .

Masz downa czy Ty tak serio?  To teraz napisz, że timery i bol jest legalny i nie można reportować BO PRZECIEŻ NIE MA POWODU W REPORTOWANIU.

BoLa nie ma w opcji reportowania, gdyż Riot ma troche mózgu w przeciwieństwie do ciebie i wie, że dodanie takiej opcji daje darmową reklamę wszystkim wspomagaczom.

Najbardziej śmieszy mnie to, że ludzie piszący o okazywaniu braku szacunku wmawiają mi jaki to ja jestem zły, bo pisze gg easy, po prostu wyzywają mnie co prawdopodobnie robią także w soloq. Wyzywasz kurwa cały swój team obrażając ich matki, mówiąc jakimi to są cwelami, a po grze reportujesz kogoś bo napisał "gg easy" i nie okazał ci szacunku xDDDDDDDDDDDDD Sorry ale to jest żałosne 

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@XreatiVe
ale masz ból dupy człowieku, nie masz racji, ogarnij mordę. za gg easy powinno się reportować, chociażby za "negative attitude". nawet jakby nic o tym nie pisało w żadnym summoner codzie, to jednak jakiś szacunek przeciwnikowi się należy. mnie osobiście obelgi nie wkurwiają, i jestem spokojny, jednak jak ktoś napisze gg easy potrafi mnie wkurwić. ogarnięty człowiek w trybunale skazałby cię za przeczytanie na czacie "gg easy" niezależnie od powodu reportu, bo to już samo w sobie jest ohydne z twojej strony zjebie z bronze/silver/gold. jesteś za nerwowym człowiekiem, jak ponad 80% ludzi grających w lola. ogarnij się

Opublikowano

@XreatiVe

ale masz ból dupy człowieku, nie masz racji, ogarnij mordę. za gg easy powinno się reportować, chociażby za "negative attitude". nawet jakby nic o tym nie pisało w żadnym summoner codzie, to jednak jakiś szacunek przeciwnikowi się należy. mnie osobiście obelgi nie wkurwiają, i jestem spokojny, jednak jak ktoś napisze gg easy potrafi mnie wkurwić. ogarnięty człowiek w trybunale skazałby cię za przeczytanie na czacie "gg easy" niezależnie od powodu reportu, bo to już samo w sobie jest ohydne z twojej strony zjebie z bronze/silver/gold. jesteś za nerwowym człowiekiem, jak ponad 80% ludzi grających w lola. ogarnij się

Ja jestem za nerwowym człowiekiem ? xD Czy ja kogoś tutaj obrażam ? W przeciwieństwie to wszystkich napinaczy na tym forum, którzy już nawet zaczeli wyzywać moją rodzine, chyba jako jedyny potrafie tutaj zachować spokój : D . Ogarnięty człowiek ma troche mózgu, i wie, że po 50 minutowej grze napisanie gg easy jest oczywiście ironią. Dodatkowo ogarnięty człowiek nie denerwuje się z powodu "gg easy" bo sam lepiej wie w jaki sposób wyglądała gra i nie przejmuje się jakimś zjebem, który napisał "gg easy" . Naprawdę staram się ciebie nie obrażać, ale jak mam w sygnaturze Plat 1, a ty mi piszesz, że jestem zjebem z brązu to coś jest z tobą nie tak kolego.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Miesiąc nie grałem, wszedłem 2dni temu pograłem teamowe 5v5, nic nie pisałem na ogólnym - bo po co.

Dziś dostaję taką samą wiadomość - 40 gier ban na chat. Piszę do kolegi, on ma to samo na 20dni, tak samo jak ja nie grał prawie w ogóle ostatnio i pisze mi że jeszcze parę innych znajomych tak miało. Nie wiem czy to bug czy też riot udaje że coś robi. No przepraszam bardzo, ale jak mogłem obrażać graczy - jak nie grałem miesiąc, pograłem kilka teamówek gdzie komunikacja jest cały czas na ts/skype.

PS Nie pisałem żadnego ggeasy:D

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...