Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] IceMu | Exp: PVP 250x / NON 230x / VIP 270x |

IceMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mowie sam do siebie ściągnę sobie zobaczę co to za shit ale dziwnym trafem spodobał mi się ten serwer. Wszystko zrobili ze smakiem . Fajnie rozmieszczone spoty i nie tylko wizualnie mi sie bardzo podoba i myślę że zostanę tam na dużej jak widać na razie  jest faza testów . Gram sobie tak z 4 godzinki i jescze ani jednego buga nie wychaczyłem  myślę ze ten serwer wypali dlatego go polecam. Mam nadzieje ze nie padnie jak większość Polskich Serwerów trzymam kciuki . Sadistic .

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie, ale brakuje serwerów Medium, gdzie exp jest 800-1000 drop 60 %, to były kiedyś serwery, gdzie się fajnie grało, GR 80rr, itemki FO, dropienie CS, BB, DS mm.. takich serwerów brakuje. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie, ale brakuje serwerów Medium, gdzie exp jest 800-1000 drop 60 %, to były kiedyś serwery, gdzie się fajnie grało, GR 80rr, itemki FO, dropienie CS, BB, DS mm.. takich serwerów brakuje. 

Dokładnie!! Adminie jeśli to czytasz postaraj się zwiększyć exp do 800-1000 bo takich serwerów praktycznie NIE MA. Wszędzie same serwery z expem 50, 100, 200, itp. Exp 800-1000 ściągnie taką wiarę że głowa mała :)

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

a ja mam odmienne zdanie brakuje servera takie x10 x 20 exp by gra miala sens jak i zdobyty lvl .... przy expie 800-1000 wbijesz resa w 1,5h ( pierwszego ) i to pewnie na afku bo inaczej nie będzie :D

jak dla mnie exp na dół i można grać choć teraz też nie jest tragicznie chętnie wpadnę pograć ;> 

Opublikowano

Tutaj się śmiem nie zgodzić, przeżyj sobie listę publikacji serwerów na tym forum, praktycznie każdy serwer jest hard, low i tak dalej, brakuje takiego porządnego serwera Medium, gdzie jest fajnie, gdzie się łatwo dropi.

Mu nie polega tylko na wbijaniu resów, to też chodzenie na eventy, dropienie setów, inwazje. Jeżeli serwer jest nastawiony tylko i wyłącznie na exp i wbijanie resów, to jesteście w błędzie, bo prawdziwy serwer Mu Online, był zawsze tworzony dla graczy, którzy chcą poznać innych, stworzyć gildię, poexpić na BB, atmosferę na serwerze pewnie też gracze chcą mieć fajną, dlatego musicie to zapewnić ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

mam pytanie sciaglem klienta, wlaczam maina i odrazu dc ? czy jest wymagany jakis patch? czy to poprostu serwer jest off 

Opublikowano

mam pytanie sciaglem klienta, wlaczam maina i odrazu dc ? czy jest wymagany jakis patch? czy to poprostu serwer jest off 

Serwer jest cały czas Online, niestety trwają prace i czasami jest offline.

Proszę Sobie pobrać: skan

Opublikowano

co do pkt to ile za res? przy takim expie proponuję 750/850pkt

Za GR - kredyty ( krd. potrzebne by kupić wingi to minimum 2gr)

Zmienić trochę spoty żeby moby nie respiły  się jeden na drugim tylko blisko siebie tak na odległość TS'a +/-

Zmniejszyć drop z wypadajek czyli np.

Firecracker- ringi , pendanty zapka bc itp.

Box of H.. - Chaos , Life , Bless , Soul

Serce - itemy typu dragon itp do +7

Silver medal - słabsze itemy itemy od+5 do +7 - chaos creation

Golden medal - słabsze itemy itemy +8+9 - bless soul life

Opublikowano

W końcu jakiś konkretny serwer z konkretnymi ustawieniami. Kiedy przewidujesz start Admin?

Opublikowano

W końcu jakiś konkretny serwer z konkretnymi ustawieniami. Kiedy przewidujesz start Admin?

Myślę ze na piątek sie wyrobimy ze wszystkim, ale na 80% w piatek start

Opublikowano

Witam, jutro start w godzinach wieczornych, ponieważ musi być wszystko gotowe w 100%, żeby nie było przypału że to nie zrobione tamto itd. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...